16 dintr-o lovitură! CSA Steaua s-a despărțit de un lot întreg. Ce fotbaliști au ieșit din planurile lui Oprița

Alex Matei 06.06.2023, 13:06

Nu mai puțin de 16 jucători părăsesc CSA Steaua la finalul lunii, după expirarea contractelor pe care le au în Ghencea.

Clubul a făcut anunțul oficial. Un al 17-lea fotbalist, bulgarul Tsvetelin Chunchukov, își negociază și el trecerea la o echipă de Liga 1. În cazul în care tratativele nu se concretizează, Chunchukov ar putea să continue cu echipa lui Oprița.

David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru sunt cei 16 jucători care părăsesc Steaua. Bodișteanu revine la Farul, în timp ce Atanas Trică va încerca să-l impresioneze pe Neagoe pentru a fi păstrat la CSU Craiova în noul sezon. Ambii puști fuseseră doar împrumutați la Steaua în campionatul trecut.

CSA Steaua

Oprița rămâne

Deși a lăsat de înțeles în mai multe rânduri că va părăsi echipa la finalul sezonului, Oprița continuă alături de roș-albaștri încă un an. Steaua a termiant playoff-ul din B pe 2 și ar fi trebuit să promoveze dacă în calcul s-ar fi luat meritul sportiv. Problemele de organizare internă au blocat-o, însă, la fel cum s-a întâmplat și anul trecut.

„Interpretarea eronată a Legii Sportului de către Federația Română de fotbal ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru nu putea fi întreprins decât după comunicarea oficială a FRF.

Felicităm jucătorii și staff-ul tehnic pentru performanța reușită și mulțumim fanilor pentru suportul necondiționat. De asemenea, dorim să vă comunicăm că Daniel Oprița va fi antrenorul echipei noastre și în sezonul viitor, iar componența lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui și a staff-ului tehnic”, a comunicat Steaua.

Urmăriți Playsport.ro și pe