A apărut băiatul secret al lui Becali pe care amanta sa l-a născut în 2002. Instanța a decis că femeia are dreptate

Catinca Giosanu 03.07.2022, 08:54
A apărut băiatul secret al lui Becali pe care amanta sa l-a născut în 2002. Instanța a decis că femeia are dreptate

Giovanni Becali a fost la un pas să îşi piardă averea. Celebrul impresar s-a iubit în trecut cu o femeie care i-a transformat viața într-un coșmar după ce i-a îndeplinit cel mai mare vis.

Câți copii are, de fapt, Giovanni Becali

Toată lumea știe că Giovanni Becali are 3 fete din căsătoria cu Stella Hernandez, însă puțini știu că agentul de jucători are și un băiat cu Aida Giurumescu, cea care i-a fost amantă.

Fosta amantă a lui Giovanni Becali a susținut încă din anul 2000 că are un copil cu omul român de afaceri, însă impresarul a refuzat să recunoască că a avut o relație în afara căsătoriei.

Ambițioasă din fire, femeia nu s-a lăsat cu una cu două. Aida Giurumescu l-a dat în judecată pe Giovanni Becali, în speranța că astfel va dovedi că nu minte.

Impresarul a refuzat să își recunoască propriul fiu

După ce s-a dovedit faptul că Giovanni Becali are împreună cu ea un fiu, Aida Giurumescu a solicitat pensie de întreţinere, iar instanţa s-a pronunţat în favoarea ei.

În primă fază, magistrații au decis că Giovanni Becali trebuie să plătească o pensie alimentară de 87.000 de euro.

Presa centrală scrie că Giovanni a refuzat să își recunoască fiul oficial. Agentul de jucători ar fi apelat  la mai mulți avocați pentru a amâna executarea sentinței. Nici pensia alimentară nu a dorit să o plătească vreme de cinci ani.

Cât de mare s-a făcut băiatul lui Giovanni Becali

Fiul lui Giovanni Becali se numește Bernhard și este fotbalist în Austria. El s-a născut în 2002, după ce agentul de jucători a avut o relația cu Aida Giurumescu. La vremea respectivă, Giovanni era căsătorit cu Stella Hernandez.

Impresarul și-a dorit mult un băiat, dar nu spera ca marea s-a bucurie să se transforme într-un coșmar. Pentru că el s-a judecat mai bine de zece ani cu fosta amantă. Aida a avut pretenția ca fiul său să poarte numele Becali.

Cert este că băiatul poartă numele de Becali, fiind un fotbalist apreciat la categoria sa de vârstă.”, scriu cei de la wowbiz.ro.

Bernhard a fost de mic pasionat de fotbal, activând la diverse cluburi pentru copii.”, mai arată sursa citată.

Fiul secret al lui Giovanni a jucat în trecut pentru o echipă Under 18 din Viena, A XIII Autohof Center, dintr-o ligă inferioară, însă el a fost luat și în lotul echipei Under 23. Asta, cu mult înainte ca băiatul să împlinească vârsta majoratului.

Urmăriți Playsport.ro și pe