A dat cu Simona Halep de pământ după o întâlnire neașteptată în București. Nu a avut milă de campioana noastră | Galerie FOTO

Giosanu Catinca 01.10.2022, 10:01

Simona Halep continuă să atragă atenția în orice circumstanțe. Mircea Badea a rememorat un episod fabulos. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” s-a întâlnit în traficul din București cu Simona Halep. Jurnalistul a mărturisit că a rămas dezamăgit de gusturile sportivei în materie de mașini. Mesajul lui Mircea Badea, după ce a dat întâmplător nas în nas cu Simona Halep.

Au dat nas în nas în trafic

Întâlnirea dintre Mircea Badea și marea noastră campioană a avut loc în urmă cu un an. Sportiva care a împlinit recent frumoasa vârstă de 31 de ani conducea la acel moment un Aston Martin DBX, primul SUV din istoria companiei britanice, care are o valoare de peste 300.000 de euro. Reprezentantul mass-media a fost șocat când a văzut ce culoare are bolidul de lux al Simonei Halep.

Jucătoarea de tenis deține o colecție impresionante de mașini de lux. În garajul ei se găsesc mașini precum Porsche Cayenne Coupe, Porsche Taycan sau Mercedes AMG GT ER Coupe.

Detaliul care le-a deranjat pe Mircea Badea

Mircea Badea a surprins-o pe Simona Halep în timp ce se afla la volanul bolidului vișiniu, marca Aston Martin. El a criticat fără nicio reținere preferințele sportivei de la malul mării.

Ideea e că n-a vândut niciuna (n.r. – mașinile câștigate de Simona la turneele de tenis)! Adică le-a primit ‘cado’, dar nu le-a valorificat, le-a ținut!

Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând!

Nu și l-a lansat de multicel. Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: ‘Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?’. Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit Mircea Badea, în direct la Radio ZU.

În opinia unora, constănțeanca ar trebui să se retragă din sportul alb. Românca nu are de gând să își agațe prea curând racheta în cui. ”Simo” nu va mai juca tenis în 2022, dar va continua să practice sportul care a consacrat-o încă doi ani, deoarece consideră că încă poate evolua la nivel înalt.

Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt.

Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun.”, spunea, în urmă cu un an, fostul lider mondial.