A divorțat Patrick Mouratoglou pentru a fi alături de jucătoarea sa! Secretul a fost scos la iveală de Maria Sharapova cu câțiva ani

George Drafta 05.10.2022, 12:41
A divorțat Patrick Mouratoglou pentru a fi alături de jucătoarea sa! Secretul a fost scos la iveală de Maria Sharapova cu câțiva ani

A divorțat Patrick Mouratoglou pentru a fi alături de jucătoarea sa? Antrenorul Simonei Halep nu are linişte nici măcar în perioada în care sportiva pe care o pregăteşte se află într-o pauză forţată, cauzată de operaţia la nas suferită luna trecută.

Evenimente din trecutul său nu îi dau pace francezului de 52 de ani. Presa engleză le-a scos din nou la lumină în această perioadă.  Iar ele au generat fel de fel de reacţii din partea unor nume mari ale sportului alb. Jurnaliştii din Marea Britanie au aflat cum s-a produs ruptura dintre Mouratoglou şi cea de-a doua sa soţie, Clarisse.

A divorțat Patrick Mouratoglou pentru a fi alături de jucătoarea sa

Antrenorul Simonei Halep a divorţat de aceasta în 2013. La un an de la momentul în care acesta începuse colaborarea cu Serena Williams.  Tot mai mulţi oameni din tenis au observat la acea vreme o apropiere între cei doi. Iar aceasta se pare că a depăşit graniţele relaţiei lor profesionale.

Iar cea care a ieşit şi a vorbit fără menajamente despre presupusa lor relaţie a fost nimeni alta decât Maria Sharapova. Rusoaica a considerat că trebuia să ia poziţie şi să îşi atace rivala de atunci din circuitul feminin.

Asta după ce Serena nu s-a sfiit să dezvăluie presei detalii cu privire la povestea de dragoste dintre Masha şi bulgarul Grigor Dimitrov. Cel despre care media a relatat că a făcut parte şi din viaţa americancei la un moment dat.

Dacă îşi doreşte să se refere la lucruri personale, ar putea să vorbească mai degrabă despre relaţia ei cu un bărbat care este însurat, are şi copii şi este gata să divorţeze pentru ea”, au fost cuvintele Sharapovei care au stârnit vâlvă în media internaţională.

Sharapova a vorbit deschis deprse relaţia dintre Mouratglou şi Serena Williams
Patrick Mouratoglou, pe vremea când o antrena pe Serena Williams

Detaliile rupturii

Iar toate aceste dezvăluiri nu o puteau lăsa indiferentă pe Clarisse Mouratoglou. Partenera de la acel moment a antrenorului Simonei Halep a decis să se despartă de omul care îi era alături de 13 ani. De meserie designer, aceasta lucra în cadrul uneia dintre cele cinci companii pe care soţul său le deţinea.

În timpul mariajului, ea l-a însoţit pe Mouratoglou la turneele la care acesta era implicat. Iar cu această ocazie a putut călători în toată lumea. De asemenea, Clarisse îi dădea o mână de ajutor lui Patrick şi la academia de tenis unde se formau viitorii campioni.

În momentul despărţirii, cei doi aveau deja doi copii, Charlotte și Juliette, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. Tot două fete are Mouratglou şi cu actuala soţie, Ada Obilu, care îi este alături din 2016. Înainte să fie celebru, bărbatul de 52 de ani a mai avut o relaţie oficială şi cu o altă femeie, care i-a dăruit un băiat pe nume Raphael, care are în prezent 27 de ani.