A ieșit la cumpărături cu bodyguard-ul după el. Imagini inedite cu David Beckham: Cum a fost surprins în Londra

Andrei Alexandra 22.09.2023, 08:57

David Beckham, celebru pentru frezele sale, a fost fotografiat în timp ce se plimba pe străzile din Londra. Fostul fotbalist a făcut o serie de cumpărături după ce a încheiat filmările pentru o reclamă. la magazinul Pie and Mash Mother Mash.

David Beckham, surprins în ipostaze fabuloase

David Beckham a fost surprins de paparazzi în apropierea clădirii Covent Garden. Amplasată în West End din Londra, Covent Garden este o destinație vibrantă, obligatorie pentru oricine îi plac cumpărăturile, teatrul, restaurantele, barurile, istoria și cultura. Lucrurile de văzut în și în jurul clădirii Covent Garden includ Muzeul Transporturilor din Londra, Royal Opera House, Somerset House și Covent Garden Market.

Fostul fotbalist nu a mers singur la cumpărături. El a fost tot timpul însoțit de unul dintre bodyguarzii săi. Cei doi s-au oprit să servească o cafea, în timpul sesiunii de shoping.

La rândul său, Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David și Victoria Beckham, a fost văzut într-un magazin celebru de la Hollywood.

Imaginile surprinse de paparazzi fac înconjurul lumii

În timp ce fostul fotbalist profesionist englez e la Londra, fiul lui, Brooklyn, face cumpărăturile în Hollywood, acolo unde au trăit și locuiesc personalități precum Katy Perry, Ben Affleck, Kevin Costner, Britney Spears, Bryan Austin Green, Justin Timberlake sau Denise Rosner.

David Beckham purta o ținută formală maro când a fost văzut de paparazzi pe străzile din Londra. În schimb, fiul său era îmbrăcat într-un pantalon scurt negru și un tricou alb. Tânărul și-a făcut cumpărăturile la magazinul Bristol Farms din West Hollywood. După ce a ajuns acasaă, el a gătit paste cu sos și carne și le-a arătat fanilor săi rezultatul obținut.

Ce avere are David Beckham

David Beckham, fostul căpitan al echipei de fotbal a Angliei, se numără pe lista celor mai buni 25 de jucători din istoria MLS . El are o mulțime de fani în întreaga lume. Chiar dacă s-a retras din fotbal, englezul duce în continuare o viață în lumina reflectoarelor și a rămas endorser pentru câteva companii gigant ale lumii.

Jurnaliștii de la Mirror scria în urmă cu patru ani că averea familiei a ajuns la un 1 miliard de dolari. Se pare că firma care gestionează toate contractele publicitare și imaginea lui David Bechkham – Footwork Production – are o cifră de afaceri anuală de 208,3 milioane de lire sterline.

Britanicul a câștigat la Manchester United: 6 titluri în Premier League (1996, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003), două Cupe ale Angliei (1996, 1999), două Supercupe ale Angliei (1996, 1997), o Ligă a Campionilor (1999) și o Cupă Intercontinentală (1999).

Urmăriți Playsport.ro și pe