A părăsit-o pe Simona Halep pentru o studentă de 20 de ani! Detalii despre despărțirea marii campioane de un miliardar român – REMEMBER

Ștefănescu Dragoș / 17.11.2021, 08:42
A părăsit-o pe Simona Halep pentru o studentă de 20 de ani! Detalii despre despărțirea marii campioane de un miliardar român – REMEMBER

În afara terenului de tenis, Simona Halep a fost mereu foarte discretă. Viața personală a constănțencei a fost presărată de câteva relații care au fost ținute departe de ochii indiscreți ai presei. Relația Simonei cu fiul unui apropiat al lui Gigi Becali s-a terminat într-un mod surprinzător. Bărbatul a părăsit-o pe Simona Halep pentru o studentă de 20 de ani.

A părăsit-o pe Simona Halep pentru o studentă de 20 de ani

Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive ale României. Constănțeanca și-a clădit cariera de succes din tenis prin multă muncă și numeroase sacrificii. Tenisul fiind prioritatea Simonei, viața personală a fost mereu trecută pe planul al doilea. Înainte de a începe relația de dragoste cu Toni Iuruc, care i-a devenit soț, Simona a avut puține relații, acestea fiind ținute departe de ochii presei.

Prima dragoste a Simonei a fost Costa Sponte. Acesta este fiul lui Teia Sponte, fost oficial la FCSB și apropiat al lui Gigi Becali. În 2015, Costa Sponte și Simona Halep au fost văzuți de mai multe ori împreună. La vremea respectivă, cei doi erau mereu surprinși în ipostaze foarte apropiate. În presă s-a vorbit despre o poveste de dragoste între cei doi, însă niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație în acest sens. Totuși, bunica Simonei era convinsă că Simona și Costa se vor căsători.

Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.).

Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit libertatea.ro.

În cele din urmă, Simona Halep și Costa Sponte s-au despărțit, fiecare văzându-și de viața sa. În 2019, bărbatul s-a căsătorit cu o frumoasă studentă, în vârstă de 20 de ani. De cealalată parte, Simona s-a dedicat exclusiv tenisului, reușind performanțe extraordinare.

Costa Sponte este un om de afaceri de succes

La fel ca și tatăl său, Costa Sponte este implicat în domeniul afacerilor și a strâns o sumă impresionantă de bani de-a lungul ultimilor ani. Recent, el a decis să investească o bună parte din bani într-un adevărat palat din Pipera, unde se învecinează cu Gigi Becali. În prezent, Costa împreună cu soția lui, locuiesc în impunătoarea vilă din Pipera. Construcția are mai multe etaje, deține o piscină de lux, dar și un teren impresionant în împrejurimi. Întreaga proprietate este evaluată la câteva milioane de euro.

Costa Sponte s-a făcut remarcat în ultimii ani prin mai multe investiții extravagante. Câteva dintre acestea au fost reprezentate de mașini de lux. Conform sursei citate, garajul omului de afaceri deține bolizi de aproape 500.000 de euro. Ultima bijuterie pe care a achiziționat-o Costa Sponte fiind un Lamborghini Urus, al cărui preț de catalog este de 350.000 de euro.