A reziliat contractul cu Manchester City, are 25 de ani și e aproape de CFR Cluj. Campioana este la un pas de o lovitură colosală!

Giosanu Catinca 01.10.2022, 14:46
A reziliat contractul cu Manchester City, are 25 de ani și e aproape de CFR Cluj. Campioana este la un pas de o lovitură colosală!

Thomas Agyepong a rămas liber de contract după despărțirea de Manchester City, campioana Angliei, iar acum poartă negocieri cu formația pregătiă de Dan Petrescu. Fotbalistul din Ghana ar putea semna în curând cu campioana României, CFR Cluj. Ce pretenții are fostul jucător al lui Manchester City.

Thomas Agyepong, aproape de CFR Cluj

Primii care au scris despre posibila mutare a lui Thomas Agyepong au fost cei de la Sports World Ghana, care titrează că oficialii ardeleni iau foarte în serios transferul fotbalistului originar din Ghana.

Agyepong nu are cifre extrsordinare. Sezonul trecut, el a bifat doar 13 apariții în liga a doua din Belgia și nu a marcat niciun gol sau pasă de gol. El este cotat de site-urile de specialitate la 150.000 de euro.

De-a lungul timpului, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a mai evoluat fost legitimat la Beveren, în prima ligă belgiană și Hibernian (Scoția). El a avut câteva apariții și în Eredivisie, la Breda și Twente. De când a venit în Europa, tânărul a bifat 96 de meciuri în toate competițiile. El a marcat numai 5 goluri în tot acest timp.

Detalii de ultim moment

Campioana României este obțnuită să aibă în lot jucători africani. Formația pregătită de Dan Petrescu a transferat numai în vară trei jucători africani.

Yeboah Emmanuel (atacant ghane) a venit la CFR Cluj de la echipa Young Apostels FC, liga a doua din Ghana. În sezonul recent încheiat, Yeboah a marcat 10 goluri și a oferit 4 pase de gol, în 16 meciuri. Yeboah joacă inter stânga, dar poate fi folosit și pe extrema dreaptă.

Jah Mustapha (atacant din Gambia) a fost adus tocmai de la Real de Banjul. El a semnat un contract pe 4 ani cu CFR Cluj.

Adjani Abdoul Kader (mijlocaș centra) a ajuns la campioana României după ce și-a încheiat socotelile cu formația din liga a 2-a ivoriană Sirocco FC. Potrivit publicației africane lekpakpatosportif.net, Adjani Abdoul Kader ar fi semnat pentru un împrumut pe un an.