A semnat cu un agent de renume mondial! Cine îi caută contract de milioane lui „Mbappe” Coman. Exclusiv

Emanuel Roșu 01.06.2023, 15:24

Florinel Coman a revenit la cea mai bună formă după doi ani și jumătate de chin, în care accidentările și lipsa de încredere l-au împiedicat să-și atingă cel mai bun nivel.

La 25 de ani, Coman speră să prindă transferul carierei. Finalul excelent de campionat în tricoul FCSB îi dă motive să creadă că o mutare importantă în străinătate va avea loc, în sfârșit. Recent, atacantul a semnat prelungirea cu FCSB. Câștigă nu mai puțin de 30 000 de euro pe lună. Coman a fost de acord să parafeze actele după ce a obținut de la Becali reducerea clauzei de reziliere de la 100 de milioane de euro la doar 5. Astfel, „Mbappe” e disponibil la preț redus în această vară.

Actele semnate în relația cu FCSB nu sunt singurele documente importante parafate de Coman în ultima perioadă. Din informațiile obținute de PlaySport, Coman s-a înțeles cu superagentul Federico Pastorello și e reprezentat acum de italian. Agenția P&P Sport Managament, deținută de Pastorello, are în portofoliu fotbaliști de zeci de milioane de euro, cum ar fi Meret de la Napoli, Arthur de la Juventus, Damarai Gray de la Everton sau Stefan de Vrij de la Inter. Și doi români lucrează deja cu Pastorello, Florin Tănase, bun prieten cu Florinel Coman, dar și Rareș Ilie.

Coman vrea Europa, dar nici milioanele șeicilor din Golf nu l-ar lăsa indiferent. Pastorello prezintă profilul stelistului în toate direcțiile, dar un senariu asemănător celui care l-a avut în prim-plan pe Tănase pare cel mai probabil în acest moment.

An excelent la FCSB

Florinel Coman a prins 44 de meciuri în tricoul FCSB în ultimul sezon. A strâns 10 goluri și 11 assisturi, fiind cel mai influent fotbalist din lotul lui Pintilii de la începutul lui 2023. Conștient că bugetul nu-i permite, Gică Hagi a declarat recent că „Mbappe” ar fi primul transfer pe care l-ar face dacă dacă Farul ar intra în era banilor mulți.

„Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu Kylian Mbappe. A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze, să devină mai bun. Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun”, a spus Hagi pentru Fanatik după ce a câștigat campionatul cu Farul.

Coman a ajuns la FCSB în 2019, după ce Hagi i-a plătit 3 milioane de euro Viitorului în schimbul său.

Urmăriți Playsport.ro și pe