Abia acum s-a aflat. Ce înțelegere a făcut Anamaria Prodan cu Reghe când erau căsătoriți

Alex Cazacu 05.06.2023, 10:24

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți nu mai puțin de 15 ani. Impresara și antrenorul nu au avut doar o relație de dragoste, ci și una profesională. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Anamaria ar fi mărturisit că ar accepta să-i fie în continuare agent lui Laurențiu. Cu toate acestea, dacă antrenorul de la Baku ar relua colaborarea cu celebra impresară, înțelegerea s-ar putea modifica puțin.

Ce înțelegere au făcut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf când erau căsătoriți

Din punct de vedere profesional, Anamaria Prodan și Reghe au lucrat foarte bine împreună. Potrivit Ego.ro, după divorț, impresara ar fi spus că ar accepta să îi fie în continuare agent fostului ei soț. Totuși, dacă Reghe își dorește să reia colaborarea cu Anamaria, cel mai probabil, înțelegerea lor va suferi unele modificări.

Anamaria Prodan a declarat că în timpul căsniciei cu antrenorul de la Neftchi nu îi lua niciun comision pentru serviciile prestate. Acum că nu mai sunt împreună, lucrurile s-ar putea schimba. „Nu am luat niciodată comision familiei mele. Nici tatălui, fostului meu soț, nici copiilor. Negociez comisionul, într-adevăr, cu cluburile, și îl dau tot copiilor. I l-am dat și fostului soț”, a declarat Prodan, potrivit Ego.ro.

Ce înțelegere au făcut Anamaria Prodan și Reghe când erau căsătoriți
Ce înțelegere au făcut Anamaria Prodan și Reghe când erau căsătoriți

Anamaria Prodan: „Îi tai de la porție”

Mulți ar putea crede că cei trei copii ai impresarei au acces nelimitat la finanțele mamei lor. Ei bine, situația nu este chiar atât de simplă. Chiar dacă câștigă și ei bani, din punct de vedere financiar, cei trei copii ai impresarei încă depind de cea care le-a dat viață.

„Normal că le mai dau. Cum să nu le dau? Ele au început să facă banii lor, și Bebe face banii lui, dar mama este baza. Dacă mă supără îi tai de la porție. Dacă lucrurile nu merg cum vreau eu le tai porția. Eu sunt șef. Eu plătesc, deci eu comand.

Sunt vulcanică atunci când mă enervez. Dacă mă uit o dată, toată lumea a înghețat. Așa sunt cu toată lumea. Când mă uit, lumea îngheață. De mică am fost așa. Și cu sora mea, și cu prietenii. La 5 ani când mă uitam atent la ei, toți tăceau”, a mărturisit Anamaria.

Mariajul Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf a durat vreme de aproximativ 16 ani. Sexy impresara și Antrenorul au împreună un băiat (Bebeto) în vârstă de 14 ani. Anul trecut, Reghe și Anamaria au decis că este timpul să meargă pe căi diferite.

Urmăriți Playsport.ro și pe