Abia acum s-a aflat suma reală: Câte zeci de mii de euro a primit Vica pentru participarea la Survivor. PRO TV a umplut-o de bani

Catinca Giosanu 28.05.2023, 08:40

Recent s-a aflat câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor România 2023. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a fost cea mai bine plătită din acest sezon.

Câți bani a încasat Vica Blochina la Survivor România 2023

Concursul Survivor România 2023 s-a încheiat pe 24 mai. Premiul cel mare a ajuns la Dan Ursa. Directorul zonal de vânzări a câștigat în fața lui Andrei Krișan și a lui Carmen Grebenișan cu ajutorul numărului mai mare de voturi pe care le-a obținut din partea publicului.

Cei trei finaliști au rezistat aproape cinci luni în jungla din Republica Dominicană.

Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi! Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie. Mulțumesc în mod special @12q5339 și @bairam3221 pentru mobilizarea grupurile de suport.”, a scris Dan Ursa, pe contul său de socializare.

„Am fost cel mai bine plătită”

Vica Blochina se numără printre concurenții care nu au ajuns în etapa finală. Fosta dansatoare de la Melody a făcut parte din echipa Faimoșilor și a rezistat în competiție doar patru săptămâni. Pentru această lună, însă, blondina a încasat o sumă foarte mare.

În primă fază, s-a spus că Vica Blochina a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană. În realitate, ea a luat 7.000 de euro pentru fiecare săptămână, adică 28.000 de euro în total.

Mi-a luat o lună de zile să îmi revin. Am rezistat la acest proiect patru săptămâni. A fost foarte greu. Am făcut mare greșeală că am fost acolo. A fost un proiect care a fost greu pentru mine din punct de vedere psihic, pentru că eu sunt un om de content creator, pentru că la mine lumea se uită pentru ce spun, ce fac, ce prostii debitez.”, a povestit fosta iubită a lui Victor Pițurcă la podcastul „Tare de tot”.

Fosta Faimoasă s-a plâns de condițiile din Republica Dominicană.

Cu siguranță a fost foarte greu, căci nu am avut nici măcar minimul de condiții de igienă.

Nu am avut duș, șampon, wc, am dormit pe jos, pe nisip, cu toate insectele. Cu mâncarea nu am suferit foarte mult. Cel mai greu moment a fost atunci când am ajuns pe traseu, atunci a fost cel mai mare impact psihic. Tot ce conta era să aduci puncte. Dacă nu aduceai puncte și erai slab pe traseu, ceilalți te compătimeau și spuneau că trebuie să pleci acasă”, a mai spus Vica Blochina, conform fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe