Absolut incredibil. Ce sumă ridicolă i-ar aduce lunar Danielei Crudu contractul cu o casă de pariuri

George Drafta 01.04.2023, 21:38

Chiar dacă nu mai are aşa multe apariţii publice, Daniela Crudu se lipeşte de contracte de publicitate graţie notorietăţii dobândite de-a lungul anilor.

Însă sumele colectate în urma unor astfel de înţelegeri prin care fosta asistentă tv îşi foloseşte imaginea în scopul promovării unor companii sunt departe de a fi unele de invidiat. Una dintre cele mai cunoscute asocieri ale ei este cu o casă de pariuri. Aceasta are sediul în Bulgaria, dar se află şi pe piaţa românească. O persoană aflată şi ea în aceeaşi industrie a dezvăluit cu cât este recompensată Cruduţa pentru serviciul le care îl aduce.

„Păi ia 500 de euro pe lună. Cum să îndrăznești atunci să ceri mai mult, când ea a acceptat atât?” , a declarat sursa pentru Cancan.

Nu se vinde scump

Suma nu reprezintă nicidecum o surpriză. În condiţiile în care vedeta nu se uita la bani nici în trecut. Şi accepta să fie remunerată chiar sub nivelul altor dive din showbizz.

„A scăzut mult piața. Ea niciodată nu a stat la negocieri. A acceptat mereu tot ceea ce i s-a propus. Dacă cineva a rugat-o să-i promoveze niște haine, de exemplu, se mulțumea doar să primească la schimb acele articole vestimentare. Iar atunci când i se propunea un contract de imagine și era întrebată ce pretenții financiare are, Cruduța nu cerea o sumă anume”, a mai dezvăluit persoana în cauză.

De unde face bani grei

Pentru a pune un ban deoparte şi a duce o viaţă liniştită, Daniela Crudu a ales o metodă la care apelează foarte multe dintre fetele care nu se ruşinează de fel. Şi-a făcut un cont pe celebra platformă pentru adulţi OnlyFans. Acolo unde pozează în aproape orice ipostază. Daniela este sinceră în această privinţă.

„Nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Îmi place asta. Și lor le place tot ce pun eu… Și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… Aleg locații, mă ajută vărul meu, el îmi mai face pozele. Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”, a declarat Daniel Crudu, tot pentru CanCan.

În prezent, ea a luat o pauză de la şedinţele foto, fiind însărcinată în luna a şaptea. După naştere, Daniela Crudu vrea să intre mai apăsat şi în industria filmelor pentru adulţi.

Urmăriți Playsport.ro și pe