Achiziție incredibilă făcută de Simona Halep. Își cumpără o stradă întreagă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.09.2021, 18:56
Achiziție incredibilă făcută de Simona Halep. Își cumpără o stradă întreagă

Simona Halep a făcut cel mai important pas din viața sa personală miercuri. Fostul lider WTA s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc, cel cu care are o relație de mai bine de doi ani.

Se poate spune astfel că sportiva în vârstă de 29 de ani este o persoană împlinită pe toate planurile. Pe plan profesional, Simona Halep a câștigat deja două turnee de Grand Slam, la Roland Garros și Wimbledon. De asemenea, a stat timp de 7 ani în top 10 mondial și a fost chiar lider WTA pentru o perioadă destul de lungă.

Simona Halep se bucură de succes pe toate planurile

Singurul regret al său din acest punct de vedere ar putea fi reprezentat de faptul că nu a putut participa încă la Jocurile Olimpice. Acest lucru s-ar fi întâmplat în acest an la Tokyo.

O ruptură musculară la gamba stângă a împiedicat-o însă din a-și reprezenta țara la cea mai prestigioasă competiție sportivă de pe Glob.

În rest, totul pare că decurge excelent în viața Simonei. Mai ales din punctul de vedere al afacerilor. În ultimii ani ea a s-a orientat foarte mult spre domeniul imobiliarelor. Și a cumpărat mai multe proprietăți în Constanța.

Interesant de remarcat este faptul că mare parte dintre acestea se află chiar pe strada pe care sportiva a copilărit. Aceasta se află la mică distanță de sediul Poliției Municipiului Constanța.

Sportiva și-a construit un „imperiu” pe strada pe care a copilărit

Potrivit Fanatik, Simona Halep și familia sa au achiziționat deja 5 imobile pe acea stradă și se află în negocieri pentru încă două.

Conform sursei citate, toată „operațiunea” a început în urmă cu câțiva ani. Atunci, familia Halep a cumpărat o casă situată în vecinătatea celei în care sportiva a crescut, dar și câteva terenuri din jurul acesteia.

În timp, acolo s-a construit o locuință extrem de impunătoare prin dimensiunile ei, dar și prin aspect. Ulterior, Simona Halep și familia ei au simțit nevoia de liniște și intimitate.

Astfel că au decis să mai cumpere și alte locuințe pe aceeași stradă. Ceea ce a condus la o creștere substanțială a prețurilor la imobiliare în acea zonă. Așa cum câțiva vecini ai jucătoarei de tenis au explicat sursei citate.

Astfel, în mod evident, aceștia sunt extrem de încântați de achizițiile făcute de familia Halep pe strada lor. Asta întrucât casele și terenurile pe care le dețin aproape că și-au dublat prețurile în ultimii trei ani.

Acest aspect a fost influențat și de faptul că strada respectivă se află într-o zonă extrem de liniștită, foarte aproape de plajă și de faleza nord din Constanța.

Mama Simonei Halep este cea care se ocupă cu noile „achiziții”

Interesant de remarcat este că nu tatăl sau soțul Simonei Halep se ocupă de „negocieri”. Ci mama sportivei, Tania Halep. Ea este cea care discută cu oamenii care locuiesc pe acea stradă și le sugerează că familia sa este dispusă să plătească sume considerabile pentru a cumpăra o casă. Alături, bineînțeles, de terenul aferent acesteia.

Cuplul Simona Halep-Toni Iuruc dispune de toate premisele pentru a deveni un jucător extrem de important pe piața imobiliarelor din România. Simona deține deja mai multe hoteluri, vile și alte imobile cotate la milioane de euro.

Însă și Toni Iuruc se descurcă destul de bine alături de mama sa în acest domeniu. Din acest moment, cele două „mini-imperii” s-au unit. Iar ceea ce va rezulta din această „fuziune” ar putea domina piața imobiliară din Constanța, și nu numai, pentru următorii mulți ani.