Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf n-a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită: „Nu i-a convenit”

Alex Cazacu 22.09.2023, 12:20

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de ceva vreme. Cei doi au împreună un băiețel, pe Liam. Zilele trecute, Reghe a plecat în Arabia Saudită, însă nu și-a luat și partenera de viață cu el. Care este adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf n-a luat-o pe Corina în Arabia Saudită, puteți afla în continuare.

 De ce nu a putut Reghe să-și ia iubita în Arabia Saudită

După despărțirea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc. Cei doi sunt împreună de ceva vreme și, după cum vă spuneam, au și un copil. După cum se poate observa în imaginile postate pe conturile lor de social media, Reghe și Corina par să fie foarte fericiți împreună.

Cu toate acestea, există și momente puțin mai dificile pentru celebrul cuplu. De exemplu, schimbările pe plan profesional prin care a trecut recent antrenorul par să o fi afectat pe Corina.

Corina ar fi fost ”deranjată” că nu îl poate însoți pe Laurențiu

Viața nu e întotdeauna cum am vrea să fie, iar acest lucru este valabil și pentru Reghe și iubita lui. Fostul soț al Anamariei Prodan a fost nevoit să plece în Arabia Saudită, însă nu a putut să o ia și pe iubita lui. Ei bine, surse din anturajul celor doi au explicat care este motivul.

”În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, au spus sursele menționate, potrivit Click.ro.

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf n-a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită
Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf n-a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită

În concluzie, relația antrenorului cu noua lui parteneră de viață pare să fie destul de complicată, mai ales că Reghe încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, femeia cu care a fost căsătorit timp de peste 15 ani de zile. De menționat este și faptul că, Laurențiu Reghecampf și impresara au împreună un băiat, pe Bebeto.

Urmăriți Playsport.ro și pe