Adevărul a ieșit la iveală: De ce n-a mers Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Bucătarul e mare fan al lui Dinamo

Alex Cazacu 30.05.2023, 17:39
Adevărul a ieșit la iveală: De ce n-a mers Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Bucătarul e mare fan al lui Dinamo

La fel ca și Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea este un mare fan a lui Dinamo. Deși susține mereu formația din Ștefan cel Mare, celebrul chef nu prea merge pe stadion la meciurile acesteia. În cadrul unui interviu, Bontea a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezent la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

De ce n-a mers Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele pe 27 mai. Frumoasa soție a artistului a purtat două rochii superbe în ziua ce mare. În schimb, cântărețul a ales să îmbrace un costum modern, puțin mai lejer. La nunta celor doi au participat mai multe vedete din showbizul autohton, printre care și colegii mirilor din televiziune.

Printre nuntași s-au numărat și Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, dar și Pavel Bartoș. De asemenea, la eveniment au participat Loredana Groza și Adelina Pestrițu. Ei bine, deși a primit invitație, chef Sorin Bontea nu a fost prezent la nunta lui Smiley cu Gina.

Sorin Bontea: „Am avut niște probleme”

Ceilalți jurați de la „Chefi la cuțite” au fost, după cum spuneam, prezenți, însă Sorin Bontea nu a putut să le fie aproape proaspeților miri. Din nefericire, celebrul bucătar a avut unele probleme, așa că nu a putut să ajungă la nunta lui Smiley cu Gina.

Inițial Bontea nu a vrut să comenteze, însă a explicat în cele din urmă totul pentru Fanatik.ro. Cheful a mărturisit că a avut un motiv destul de serios care l-a împiedicat să participe la eveniment, însă nu a dat prea multe detalii în acest sens.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a explicat Sorin Bontea, potrivit sursei citate.

De ce n-a mers Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Bucătarul e mare fan al lui Dinamo
De ce n-a mers Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Sorin Bontea, un mare fan al lui Dinamo

După cum am menționat și în primele rânduri, celebrul bucătar este un fan înfocat al formației din Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, Bontea nu prea dă pe la stadion la meciurile dinamoviștilor. Motivul este unul cât se poate de simplu, iar cel mai probabil, mulți fani ai „câinilor” sunt de aceeași părere.

„Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion”, spunea în urmă cu ceva timp Sorin Bontea, la Antena Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe