Adevărul despre boala lui Ion Țiriac scos la iveală de Simona Halep. Unde au fost surprinși cei doi

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.09.2021, 08:42
Adevărul despre boala lui Ion Țiriac scos la iveală de Simona Halep. Unde au fost surprinși cei doi

Ion Țiriac nu a putut participa la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, care a avut loc la jumătatea lunii septembrie. S-a speculat la acel moment că miliardarul român s-ar confrunta cu unele probleme de sănătate.

Ion Țiriac s-a „revanșat” de ziua de naștere a Simonei Halep

Aceste speculații au fost spulberate însă de o fotografie postată de Halep pe Instagram. Fostul lider WTA apare alături de fostul mare tenismen român la un restaurant, cu care a ciocnit un pahar cu șampanie.

Ion Țiriac s-a revanșat pentru faptul că nu a putut fi prezent la nunta Simonei. Așa că i-a făcut o surpriză cu aniversarea zilei sale de naștere. Omul de afaceri în vârstă de 82 de ani i-a dăruit sportivei din Constanța un tort cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani.

Fotografia postată de Simona Halep pe Instagram
Fotografia postată de Simona Halep pe Instagram

„Halep, dacă era într-una din țările astea, mai avea 160 de milioane în plus”

Recent, Ion Țiriac a făcut o analiză a carierei Simonei Halep din punct de vedere financiar. El a apreciat că românca ar fi câștigat mult mai mulți bani de-a lungul carierei dacă s-ar fi născut și ar fi reprezentat o altă țară.

Asta chiar dacă Halep se află pe locul 4 all-time în clasamentul WTA din acest punct de vedere. Ea este depășită doar de nume uriașe ale tenisului feminin mondial precum Serena Williams, Venus Williams și Maria Sharapova.

Miliardarul a explicat că cea mai mare parte din câștigurile unui jucător de tenis vin din publicitate sau sponsorizări. Iar unele țări sunt mai propice decât altele pentru aceste lucruri, în sensul că oferă mai multă vizibilitate sportivilor de mare performanță.

Un jucător de tenis, mă refer la superstaruri, câștigă pe teren maximum 20%. Restul câștigă în afara terenului. De ce câștigă Federer de trei ori mai mult decât Djokovic? Pentru că Federer e deja unul care nu mai are națiune. Nadal e într-o țară bună, dar Spania nu e nici Germania, nu e nici Italia, nici Anglia, nici Franța, nici Statele Unite.

Halep….Vai de mine și de mine, 37 de milioane, 40 de milioane (n.a. – bani câștigați din tenis). Dacă era din una dintre țările astea cinci, probabil că avea aceste 40 de milioane, dar mai avea încă 160 de milioane în plus. Ea a făcut mai mult pe teren decât în afara terenului”, a spus Ion Țiriac potrivit gsp.ro.

Mega-lovitura pregătită de Ion Țiriac a ieșit la iveală: „În nouă luni s-ar putea întâmpla”