Alarmă la FCSB. Edjouma, la Rapid? ”E simplu. Se înțelege cu jucătorul și poate să-l ia”

Alex Matei 08.06.2023, 17:28
Alarmă la FCSB. Edjouma, la Rapid? ”E simplu. Se înțelege cu jucătorul și poate să-l ia”

Malcom Edjouma (26 de ani) nu a mai jucat pentru FCSB în ultima parte a playoff-ului.

Accidentat la un antrenament, înaintea meciului de la Craiova, mijlocașul francez a încercat o recuperare rapidă la Marjana Kovacevic, numai că acolo nu a găsit loc liber.

Cum poate pleca Malcom Edjouma de la FCSB

În aceste condiții, cei din staff au realizat că nu se mai poate face nimic, astfel că Edjouma a preferat să plece acasă, pentru a se trata în liniște. Imediat au apărut zvonuri potrivit cărora Malcom nu ar mai vrea să joace pentru vicecampioana României.

Dan Șucu, unul dintre finanțatorii Rapidului, a simțit momentul și a început tatonările pentru a încerca transferul fotbalistului.

Gigi Becali (64 de ani) a spus că Edjouma nu va pleca gratis de la FCSB, precum Răzvan Oaidă, ci doar contra unei sume de minimum 1,5 milioane de euro.

Meme Stoica, managerul general al echipei, spune însă că Malcom Edjouma are o clauză eliberatoare în valoare de cinci milioane de euro și că orice club îl poate avea pe jucător.

”Gigi (n.r Gigi Becali) a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Edjouma şi cere acum 1.5 milioane de euro pentru jucătorul cu 11 goluri marcate în stagiunea precedentă. Totuşi, preţul nu este valabil şi pentru echipele din Liga 1.

E simpu, 5 milioane clauza! Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia. Mă duci într-o zonă în care nu aș vrea să intru. (n.r. diferenţe preţ campionat intern vs. extern)”, a spus Meme Stoica, la Orange Sport.

Meme Stoica anunță rolul pe care0l va avea Edjouma la FCSB: ”E foarte greu să nu înceapă titular”.

Oficialul roș-albaștrilor este însă liniștit că Edjouma va continua la FCSB. Mai mult, spune că mijlocașul va fi clar titular în sezonul viitor.

Sunt şi exemple… la intern e un preţ, la extern altul. Nu cred să se pună problema să plătească o sumă de ordinul milioanelor pentru un jucător.

Nu cred că se pune problema. El a fost foarte serios şi e foarte greu să nu înceapă titular”, a mai spus Mihai Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe