Amanta lui Ion Țiriac, bătută și sechestrată fără milă. Femeia a ajuns la spital, iar acum se judecă cu agresorul

Ștefănescu Dragoș 29.09.2022, 06:39
Amanta lui Ion Țiriac, bătută și sechestrată fără milă. Femeia a ajuns la spital, iar acum se judecă cu agresorul

Laurette Atindehou este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Exotica prezentatoare TV a fost mereu în atenția bărbaților de succes din țara noastră. În urmă cu câțiva ani s-a vorbit intens despre o presupusă relație pe care Laurette ar fi avut-o cu Ion Țiriac. Acum însă femeia trece prin momente grele după ce în vară a fost agresată de un bărbat. Întreg incidentul a ajuns în instanță, unde cei doi se vor afla față în față peste două săptămâni.

Laurette, față în față cu agresorul său. Cei doi se înfruntă în instanță

Laurette Atindehou este una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă autohtonă. În urmă cu câțiva ani s-a speculat foarte mult pe seama unei presupuse relații pe care prezentatoarea TV ar fi avut-o cu Ion Țiriac. Femeia nu a confirmat niciodată această relație, lăsând misterul neelucidat. Ea declara că  preferă să ”rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși”. Totuși a lăsat mereu de înțeles că pentru orice femeie este un privilegiu să se poată afla în preajma unui om precum Ion Țiriac.

Laurette trece acum prin momente destul de delicate. În vară, femeia s-a aflat în centrul unui scandal de proporții. Ea susține că a fost sechestrată și bătută de un bărbat într-o cameră de hotel. Fapta a ajuns în instanță. Magistrații au decis ca inculpatul, pe numele său Marian Tătic, să fie interogat peste două săptămâni. Astfel, Laurette se va afla față în față cu presupusul agresor.

Inculpatul este lăsat să arate tot ce ştie despre fapta pentru care a fost trimis în judecată, apoi i se pot pune întrebări de către preşedinte şi ceilalţi membri ai completului, precum şi de către procuror, de partea vătămată, de partea civilă, de partea responsabilă civilmente, de ceilalţi inculpaţi şi de apărătorul inculpatului a cărui ascultare se face”, au anunțat magistrații.

Laurette, sechestrată și bătută într-un hotel din București

Laurette Atindehou a fost sechestrată și bătută în camera unui hotel din Centrul istoric al Bucureștiului. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi. Femeia a povestit ulterior cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou.

Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe… Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel, pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană”, a spus Laurette, la Antena Stars.