Amor pătimaș la Survivor România! Un concurent a dezvăluit ce s-a întâmplat în timpul show-ului difuzat de ProTV

Moldoveanu Camelia / 30.04.2022, 09:55
Amor pătimaș la Survivor România! Un concurent a dezvăluit ce s-a întâmplat în timpul show-ului difuzat de ProTV

Cuplu surpriză la Survivor România. Un fost concurent a dezvăluit cine a avut parte de amor pătimaș chiar pe plaja din Republica Dominicană. Momente neștiute din show-ul difuzat de ProTV.

Scene de amor chiar la Survivor România

Show-ul Survivor România a adus pe micile ecrane oameni extrem de competitivi, care au reușit să câștige concursuri grele în condiții extreme. Zanni a fost unul dintre cei mai iubiți participanți și câștigătorul sezonului din 2021.

Acesta a dezvăluit că s-a simțit atras de Roxana Ghiță, însă fosta concurentă a echipei „Războinicilor” avea mai mulți preferați. Pe lista frumoasei Roxana s-au aflat Culiță Sterp, Jador, însă cu alții a preferat să împartă momente ceva mai speciale.

Din spusele fostului concurent Survivor România, Roxana Ghiță s-ar fi iubit cu Musty, dar și cu Andrei Dascălu:

Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurenții de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simțeam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culită. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, aîintreținut relații intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posobil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus Zanni, despre Roxana Ghiță de la Războinici, potrivit wowbiz.ro.

De menționat este faptul că Roxana Ghiță se află de ceva vreme într-o relație cu Rareș Popescu. Fosta concurentă Survivor România și iubitul ei împart pasiunea pentru sport.

„Am auzit că gemea”

Marian Drăgulescu a petrecut prima noapte în Dominicană alături de Natalia. Acest detaliu nu a fost trecut cu vederea de către Otilia cântăreața făcând o remarcă iscoditoare a doua zi.

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.

Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.”, a fost dialogul de după noaptea în care Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au dormit împreună.

Însă, Cătălin Zmărăndescu nu crede că cei doi ar fi avut relații intime. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a subliniat faptul că atâta timp cât a stat el în Dominicană nu crede că cineva a avut parte de momente intime.

Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu stiu sigur, dar nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Măruță.