Anamaria Prodan a devenit președinte la Snooker. Un coleg de partid a ajutat-o să ia funcția

Alex Matei 19.03.2023, 16:35
Anamaria Prodan a devenit președinte la Snooker. Un coleg de partid a ajutat-o să ia funcția

Asta chiar este o surpriză mare, Anamaria Prodan a devenit președintele Federației Române de Snooker! Impresara calcă pe urmele a două personalități uriașe: generalul Victor Atanasie Stănculescu, decedat în 2016, și Prințul Dimitrie Sturdza, în vârstă de 84 de ani.

Anamaria Prodan, președinte de onoare la snooker. A fost numită de un coleg de partid

Sexy-impresara este membru al Alianței Pentru Patrie (APP), formațiune politică din care face parte și Francisc Tobă, președintele Federației de Snooker, din 2007. De aceea, inițiativa oficialului nu a surprins așa de tare. Cei doi sunt legați și de o relație de prietenie așa că decizia nu a fost una grea nici pentru Tobă și nici pentru fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. 

Sunt onorată că am fost aleasă președintă de onoare a Federației Române de Snooker. După doi președinți de onoare titanici, sunt a treia, sunt femeie, ceea ce îmi conferă o putere și o recunoaștere că femeile pot face treabă bună și echipă cu bărbații de lângă ele.

Snookerul este un sport al eleganței, al fair-play-ului, al concentrării, muncii asidue. Este un sport al minții și cred că mamele trebuie să își îndemne copiii să facă sport. Acest sport, precum karatele, îți conferă o stăpânire de sine extraordinară, ordine și disciplină în viață.

Sunt mândră că am primit și codul samurailor. De-a lungul vieții, prin performanța pe care am făcut-o în fotbal, cred că am reușit să le imprim tuturor celor care mă admiră acest cod al bunului simț, onoarei, muncii împinse la extrem, a precizat Prodanca

Încă mai este doamna Reghecampf

Agentul FIFA nu s-a despărţit în mod oficial de antrenorul de la Neftchi Baku, pentru că procesul dintre părţi nu a primit încă o hotărâre definitivă.

Anamaria Prodan a atacat cu recurs decizia primei instanţe. Iar apelul formulat de femeia de 50 de ani va fi analizat de Tribunalul Buftea. Mai exact, motivul pentru care speţa a ajuns pe masa judecătorilor ilfoveni este că soluţia pronunţată pe fond a fost considerată nesatisfăcătoare de impresară.

Aceasta vrea ca divorţul să fie recunoscut ca fiind doar culpa fostului ei partener. Care ar urma să achite o pensie alimentară mult prea mică în comparaţie cu solicitările Aneimaria Prodan. Conform informaţiilor digisport.ro, aceasta aşteaptă ca instanţa să îi fixeze un termen de judecată.

Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe, au fost cuvintele agentului FIFA, pentru Click.

Urmăriți Playsport.ro și pe