Anamaria Prodan a pierdut sarcina! Dezvăluiri dureroase făcute de impresară: „Mi-am dorit”

Andrei Alexandra 30.09.2023, 10:25

Anamaria Prodan continuă să uimească pe zi ce trece. Viața celebrei impresare este într-o continuă schimbare de când a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Fosta vedetă Playboy și-a schimbat în totalitate vila din Snagov, după despărțirea de fostul soț. Ea a dezvăluit cum arată acum imobilul în care a locuit alături de antrenorul trecut pe la Neftchi Baku, dar și care a fost cel mai greu moment din căsnicia sa.

Anamaria Prodan, mărturisiri dureroase

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o căsnicie frumoasă unde mereu dragostea a triumfat, însă au ajuns să divorțeze după ce tehnicianului i s-au aprins călcâiele după Corina Caciuc.

Impresara de fotbal a suferit enorm după ce antrenorul de fotbal a părăsit căminul conjugal, mai ales că ea a avut grijă să treacă numele lui Reghecampf peste tot în casă. Norocul ei a fost că numele băiatului său, Bebeto, e tot Laurențiu Reghecampf Jr., astfel că inițialele sunt aceleași. În primă fază, agentul FIFA lua în calcul să nu facă nicio modificare tocmai pentru că pe fiul mijlociu al antrenorului îl cheamă la fel.

Odată cu trecerea timpului însă, fiica Ionelei Prodan s-a răzgândit și a șters urmele antrenorului din vila pe care o deține la Snagov. Celebra impresară a prezentat, de curând, imagini cu noul design al casei, livingul, crama și pontonul, pe care, seara se poate vedea un panou luminos imens cu numele său de fată, Prodan.

Vedeta a pierdut o sarcină în luna a șasea

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a vrut să șteargă „urmele” antrenorului celor de la Al Tai. Ea a renovat întregul imobil și a spus că a recurs la acest gest în special pentru cei trei copii ai săi.

Anamaria Prodan a adus în discuție și relația cu primul soț, Tibi Dumitrescu. De asemenea, a spus care a fost motivul real pentru care s-a separat de milionarul Flavius Nedelea. La final, a făcut o dezvăluire incredibilă. Ea a mărturisit că a pierdut o sarcină, iar acest lucru a afectat-o enorm.

Dacă aș fi putut, aș fi făcut mai mulți copii. Eu am o pierdut o sarcină în 6 luni. A fost o durere mare, mi-aș fi dorit să fie fetiță, dar vezi… Dumnezeu a știut probabil cum le așază pe toate. Mi-am dorit atât de mult pentru fostul meu soț, pentru că el a pierdut o fetiță și-mi doream foarte mult să îl văd fericit. Am trăit cumva pentru el.”, a declarat impresara de fotbal, conform wowbiz.ro.

În ciuda necazurilor care s-au abătut asupra sa în ultima perioadă, Anamaria Prodan îi are alături pe copiii ei, iar asta nu poate decât să o bucure pe impresară.

Este cel mai frumos sentiment pe care poți să-l ai pe pământul acesta. Să vezi copilul că înțelege durerea ta, că este la fel de lovit ca și tine și în loc să-l ridici tu pe el, te ridică el pe tine. Acolo vezi că puterea aceasta s-a transmis din generație în generație. Când l-am văzut pe băiețelul meu că a venit și, scrâșnind din dinți mi-a zis: Mama, tu nu ai cum să cazi niciodată pentru că tu ești cea mai puternică femeie din lumea asta. Nu avem nevoie de el, noi o să fim atât de mari în cât el nici nu o să ne mai vadă vreodată! A fost un moment în care nici nu mai știam ce să-i spun.”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe