Anamaria Prodan a răbufnit și lasă loc de interpretări cu declarația făcută

Moldoveanu Camelia / 16.10.2021, 17:07
Anamaria Prodan a răbufnit și lasă loc de interpretări cu declarația făcută

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurențiu Reghecampf într-o declarație publică. Impresara a spus despre soțul ei că este un șoarece care a schimbat gaura și că ea s-ar fi considerat un om de nimic dacă s-ar fi încurcat altcineva. Ea neagă cu vehemență posibilitatea să fi „călcat strâmb” cu alți bărbați.

Laurențiu Reghecampf, comparat cu un șoarece de către Anamaria Prodan

După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat public faptul că urmează să divorțeze, Anamaria Prodan s-a arătat șocată de această declarație. Însă, playsport.ro a anunțat în exclusivitatea cum au stat lucrurile, de fapt, între cei doi și de câtă vreme impresara știa că amanta soțului ei este însărcinată.

La câteva ore după ce și-a pus gândurile în ordine, Anamaria Prodan a oferit o declarație șocantă și jignitoare la adresa lui Reghe. Impresara și-a numit soțul șoarece, șoarece care a schimbat gaura.

Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi spunea cineva că și șoarecele își schimbă gaura. Un bărbat puternic își face prima dată familia fericită. Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt este un bărbat slab. Din exemplele mele nu există unul care să fi căzut și să se redreseze”, a spus Anamaria Prodan, la „Teo Show”.

Prodanca susține că ea nu a avut niciodată un amant, cu toate că s-au vehiculat multe nume

Cu toate că s-a vorbit în mai multe rânduri despre infidelitățile impresarei, aceasta a negat de fiecare dată cu vehemență totul. După ce s-a aflat de relația extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ținut să reamintească faptul că a fost mereu fidelă.

Da, bărbatul prin natura lui este cuceritor. Trăiesc ca o femeie, dar gândesc ca un bărbat. Știu că dacă m-aș fi culcat cu oricine care lucram sau din anturajul ăla eram nimic. Toată viața mea m-am întors acasă! Toate bârfele m-au lăsat rece. Am trăit de-a lungul anilor cu Penescu, cu Niculae, cu Nicolae celălalt… Bârfe”, a mai spus Anamaria Prodan după ce a fost întrebată dacă este curtată de alți bărbați.

Între timp, mai multe imagini din vacanțele lui Reghe cu iubita sa, Corina Caciuc, au ieșit la iveală. Bineînțeles că Anamaria Prodan a avut o replică și la acest lucru. Vezi pe playsport.ro cum a reacționat impresara.

Anamaria Prodan a anunțat că-i botează copilul lui Reghe

Deși Laurențiu Reghecampf a evitat să dea detalii despre noua sa relație, anunțând doar că va divorța, chiar viitorul naș de botez l-a dat de gol. Adrian Thiess are planuri mari pentru petrecere. Astfel, Laurențiu și Corina vor avea parte de o surpriză de proporții: însuși legenda snooker-ului, Ronnie O’Sullivan va veni la botez. Cel puțin așa anunță Adrian Thiess.

O să fie invitat special! Am vorbit cu el, a acceptat deja, îl amuză ideea. Va veni și el, o să fie o petrecere pe cinste. Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă, a completat omul de afaceri, pentru Cancan

Impresara susține că ea nu știe nimic de toate aceste informații apărute în presă. Mai mult, s-a oferit să-i fie nașă lui Reghe.

Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine.”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță”.