Anamaria Prodan, anunțul zilei. Zici că-i la matrimoniale: „Caut bărbat”! Ce calități trebuie să aibă viitorul iubit al impresarei

Andrei Alexandra 31.05.2023, 11:32

Anamaria Prodan își făcuse planuri de maritiș, dar a rămas din nou singură. Celebra impresară este disperată de când nu mai are iubit. Vedeta ar face orice ca să-şi găsească ursitul.

Anamaria Prodan, urmărită de ghinion

Anamaria Prodan își caută iubit după despărțirea de Flavius Nedelea și două căsnicii eșuate. Fiica regretatei soliste de muzică de petrecere Ionela Prodan nu suportă ideea de a fi singură. Totuși, ea nu poate accepta orice bărbat lângă ea.

Sexy impresara, așa cum a numit-o presa mondenă, a spus ce criterii trebuie să îndeplinească un bărbat dacă vrea să fie iubitul ei.

Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!”, a transmis agentul FIFA.

”Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei”

Rivala lui Gigi Becali a împlinit recent vârsta de 50 de ani. Impresara este de părere că își poate găsi adevărata iubire, chiar dacă a trecut de prima tinerețe. Ea a învățat să iubească curajos, frumos, asumat, doar că are nevoie să întâlnească omul potrivit.

Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei.”, a mai spus Anamaria Prodan, conform celor de la Playtech.ro.

„Caut acel bărbat care îmi seamănă!”

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a subliniat că nu poate „avea așteptări de la un bărbat anume”.

Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz!

Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!”, a continuat ea.

Vedeta a lăsat în urmă trecutul și privește optimistă spre viitor.

Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt!”, a conchis fostul iepuraș Playboy.

În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu fostul iubit

Flavius Nedelea a simțit nevoia să plece într-o vacanță după despărțirea de Anamaria Prodan. Nu știm cât de mult l-a afectat separarea de impresară, cert este că cei doi au rămas în relații bune.

Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever.”, a scris omul de afaceri, într-o postare pe contul său de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe