Anamaria Prodan, apariție macabră la o petrecere. În dric și cu o rochie transparentă: „Moartea trebuie aranjată. Știu ce sicriu o să am”

Catinca Giosanu 08.06.2023, 10:26

Anamaria Prodan este plină de surprize. Celebra impresară a participat miercuri la un eveniment monden, la care și-au făcut apariția o mulțime de vedete. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a ajuns cu dricul la petrecere.

Anamaria Prodan, apariție macabră la o petrecere de fițe

Anamaria Prodan a intrat recent într-o afacere cu pompe funebre, motiv pentru care a achiziționat un dric cu care se plimbă peste tot. Sexy impresara a participat la Petrecerea VIVA! și a reușit să atragă atenția tuturor invitațiilor prin prezența ei.

Vedeta a venit cu dricul la petrecere. Alături de impresară, în mașina de 100.000 de euro se afla partenera ei de afaceri, Gabriela Lucuțar, Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan.

A venit cu dricul la evenimentul din Capitală

Dorind să respecte tema mașinii, Anamaria Prodan a purtat o superbă rochie transparentă, neagră. Fostul iepuraș Playboy a avut părul coafat într-un coc elegant și a pozat pe covorul roșu alături de prietenele ei, dar și de fiica sa, Sarah Dumitrescu.

Presa centrală a numit-o pe Anamaria Prodan ”Regina întunericului”, după ce impresara a apărut cu dricul la petrecerea Viva!.

Se pare că mașina este printre favoritele Anamariei Prodan, mai ales că nu vorbim despre un dric oarecare, ci de unul de lux, adus tocmai din Italia. Ea a avut grijă să le arate jurnaliștilor cât de încăpătoare este mașina. De asemenea, le-a vorbit despre dotările care o deosebesc de alte dricuri.

”Eu toată viața mi-am dorit să am cele mai frumoase chestii”

Într-un interviu acordat recent, Anamaria Prodan a spus că atât ea, cât și prietena ei, Gabriela, alături de care a intrat și în afacerea cu pompe funebre, s-au hotărât deja asupra modelului de sicriu.

Atâția ani am stat lângă Gabi, eu am avut oroare de lumea morților. Petrecând atât de mult timp aici să știi că mi-am găsit o liniște fabuloasă. Eu cu Gabriela deja știu și ce sicriu o să am, ce model și cum o să arate.

Chiar dacă toată lumea îmi spune să termin, eu cred că moartea, la fel ca și nunta și botezul trebuie să fie aranjată pas cu pas. Ce ar fi să îmi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea cum ar fi un sicriu urât?! Eu toată viața mi-am dorit să am cele mai frumoase chestii și să îmi pun lucrurile la punct din timpul vieții.

Bătrânii spuneau, bunicii noștri de exemplu se îngrijeau de aceste lucru din timpul vieții. Datorită Gabrielei nu mai văd moartea ca pe ceva cumplit, rău. Nu m-aș fi gândit vreodată că lumea trebuie să se plângă și să se tăvălească. O văd ca pe un moment normal, sigur că este binevenită o companie pentru că sunt niște emoții și trebuie să existe un cap limpede.”, a povestit Anamaria Prodan, la Online Story by Cornelia Ionescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe