Anamaria Prodan aruncă încă o „bombă”. Impresara dezvăluie infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf

Moldoveanu Camelia / 28.06.2022, 18:15
Anamaria Prodan aruncă încă o „bombă”. Impresara dezvăluie infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan aruncă încă o bombă în legătură cu Laurențiu Reghecampf. După o lungă perioadă de negare, impresara a spus adevărul despre relația ei cu bărbatul care a lăsat-o pentru amantă.

„Reghecampf a aflat prea târziu adevărul”

Laurențiu Reghecampf a devenit iar tătic. Iubita sa, Corina Caciuc, i-a dăruit un băiețel superb. Însă, de cealaltă parte, Anamaria Prodan pare că nu s-a obișnuit încă în postura de soție părăsită. Impresara este convinsă că tehnicianului îi este frică de actuala parteneră de viață:

„La el este așa: oricine îi spune să facă stânga, el face stânga. De frică, de silă, de milă. Coloana vertebrală la mine trebuie să fie puternică și mușchii. Vezi tu, el nici coloana vertebrală nu a avut-o foarte puternică, iar mușchii… ce să mai spun? Mușchiul important am fost eu. Cu mine, cu mine, a fost cel mai tânăr antrenor care a jucat în istorie o finala de Champions League Asia. Da? Istorie! Fără mine unde este? Câștiga și era respectat în Golf și peste tot. Acum unde este Reghecampf?

Lui îi este foarte frică de fetița asta și nu știu de ce. Mie îmi spun foarte mulți din oraș că el a aflat foarte târziu trecutul fetei, când probabil acolo era ceva, altceva. Pentru mine, când au apărut toate chestiile astea în ziar: poze din cluburi de striptease, poze din cluburi de noapte, hârtii, prostituție, filmulețe cu Kamara unde Kamara râde efectiv de ea… Pentru noi a fost un șoc și o pată imensă aruncată asupra familiei. Le-am explicat copiilor că nu este pata noastră. Noi avem ocazia prin ceea ce facem să-l dăm uitării, să plece de lângă noi și vreodată își va reveni și își va da seama cea făcut din viața lui, probabil o să fie prea târziu din toate punctele de vedere.”, a spus Anamaria Prodan în podcast-ul lui Lui Lazarus.

Anamaria Prodan, cuvinte umilitoare la adresa lui Reghe: „S-a simțit prea mic în lumea noastră”

Cu toate că a trecut aproape un an de la anunțul despărțirii, Anamaria Prodan încă nu a găsit o explicație pentru comportamentul încă soțului ei:

Că eu sunt vulcanică, mă cert, am izbucnit pentru că nu m-am gândit niciodată că un tată își poate prădui practic familia și poate da munca de o viață a copiilor lui, ca noi avem 4 copii, să o dai, să faci transferuri de frică, să te oblige amanta că daca nu-i dai îți face nu știu ce. Pentru noi a fost ceva… noi n-am recunoscut așa ceva niciodată în Laurențiu Reghecampf. Noi am văzut doar partea bună în el. Ori, s-a simțit foarte mic în lumea noastră. Eu i-am explicat întotdeauna că e mai bine să fii prostul dintre deștepți, decât deșteptul dintre proști. Nu știu dacă a înțeles vreodată.”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan aruncă bomba! A acceptat să fie înșelată

După o lungă perioadă de negare și după ce a acuzat pe toată lumea că „inventează amante”, Anamaria Prodan a recunoscut că a știut tot timpul că este înșelată de Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, impresara a dezvăluit că de cele mai multe ori i-a acoperit greșelile:

„(Luis Lazarus: Tu ai simțit când s-a rupt între voi sau el fost așa mereu, la dublu) Eu trăgeam foarte tare să-mi păstrez familia. Întotdeauna auzeam în oraș, mă făceam că plouă. Am aplicat toate nebuniile posibile: mai bine nu cauți ca să nu găsești, mai bine te faci că nu auzi. totul doar să fie bine pentru că îmi doream pentru el un parcurs rachetă.

Eu i-am spus: Laur, într-o zi ți se va înfunda pentru că eu nu o să mai stau mereu așa, tu singur o să fii în cădere liberă, nici măcar acolo unde te-am lăsat, nici măcar pe pământ, ci este undeva sub pământ. Nu a înțeles nimic. Cred că nu a avut capacitatea asta să se țină foarte mândru.

Eu i-am explicat faptul că femeile aste cunoscute îl vor înmormânta într-un timp atât de scurt încânt nici nu va realiza. Este foarte greu să-ți mai revii din așa ceva. Odată ce ți-ai pierdut mândria, forța, eu cred că nu le mai recuperezi niciodată.”, a explicat Anamaria Prodan.