Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa presupusei amante a lui Reghecampf: „Reghe nu se coboară la prostituate. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise”

Mihai Rosoiu / 09.04.2021, 00:12
Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa presupusei amante a lui Reghecampf: „Reghe nu se coboară la prostituate. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise”

Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa presupusei amante a lui Reghecampf. Impresara a vrut să lămurească un subiect sensibil din viața sa personală. În urmă cu ceva vreme, Playsport.ro vă oferea informații despre o presupusă relație extra-conjugală a antrenorului. Zvonurile fuseseră lansate de către oameni din anturajul lui Gigi Becali, patronul FCSB.

De fiecare dată, Anamaria Prodan a negat cu vehemență aceste informații. De curând, soția lui Laurențiu Reghecampf a vorbit, din nou, despre acest subiect delicat.

Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa presupusei amante a lui Reghecampf

De data aceasta, însă, a surprins vehemența atacului Anei Prodan, care a trimis câteva săgeți bine țintite către domnișoara cu pricina. Pe scurt, în lumea mondenă au apărut zvonuri potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de mai multă vreme. De 8 ani, dacă ar fi să dăm crezare celor care au lansat informațiile.

Habar nu am cine e. Nici eu, nici Reghe. 8 ani! Și eu murisem? Hai să fim serioși. Ne-am distrat toți. Ia să vedem ce mai avem? Gură de aur asta înțeleg că vrea să câștige și ea o pâine. Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp”, s-a dezlănțuit Anamaria Prodan la adresa femeii despre care se spune că s-ar iubi cu soțul impresarei.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, fericiti împreună
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, fericiti împreună

Încredere totală în Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan exclude orice posibilitate ca între Laurențiu Reghecampf și tânăra cu pricina să existe vreo relație. Așa cum a afirmat în mai multe rânduri, agentul de jucători are încredere totală în partenerul său de viață:

Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut în noi.Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viața sau în meserie. Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am pus cărămidă peste cărămidă de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți!”, a declarat aceeași Anamaria Prodan pentru Prosport.ro.

„Familia perfectă”

Descrierea Anei Prodan despre relația și căsnicia sa este întotdeauna aceeași. Vedeta spune că ea și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu perfect și că nimeni și nimic nu-i poate dezbina. Nici măcar zvonurile potrivit cărora cei doi ar locui separat:

Gurile astea sunt tot de aur? Au câștigat același premiu cu domnișoara? Noi mai și muncim. Eu nu-s femeie întreținută de bărbat, cu program de coafor, manichiură, pedichiură, bronzat, cafea zilnic!

Anamaria Prodan, atac dezlantuit la adresa presupusei amante a sotului sau, Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan, atac dezlantuit la adresa presupusei amante a sotului sau, Laurentiu Reghecampf

Eu am afaceri. Laur are de antrenat. Copiii stau lângă Laur mereu. Are grijă de ei secundă de secundă. Educația pe care Laur le-a dat o copiilor este una aleasă. Școlile la care merg, la fel. Sunt alese.

Eu și soțul meu am înțeles că cea mai mare investiție este în educația copiilor. Eu vin acasă în secunda în care am terminat ori filmări, ori transferuri, ori alte afaceri! Lui îi e imposibil să plece în România, de exemplu, sau America, pentru că antrenează full-time, nu part-time.

Avem afaceri în România și America. Eu trebuie să mă ocup! Un antrenor nu poate pleca de la echipă când vrea. Înțelegeți? Asta au construit Prodanca și Reghe! Familie minunată! Dragoste și respect nemaipomenite!”, a mai spus Anamaria Prodan.