Anamaria Prodan, bănuită de Reghecampf că ar fi fost amanta lui Gigi Becali! Evenimentele de la Palat au declanșat un scandal uriaș

Giosanu Catinca 10.12.2022, 09:39

Anamaria Prodan îi dă în continuare bătăi de cap lui Laurențiu Reghecampf. Impresara este bănuită că ar fi avut o relație amoroasă cu patronul celor de la FCSB. Ce l-a determinat pe antrenorul lui Neftchi Baku să se ducă cu gândul atât de departe aflați din paragrafele de mai jos.

Anamaria Prodan, bănuită că ar fi fost amanta lui Gigi Becali

Anamaria Prodan a fost implicată într-un mega scandal în anul 2019. Agentul FIFA l-a lovit peste față pe Dan Alexa după un meci Astra – FC Botoșani, scor 2-2. Pe atunci, Dan ocupa funcția de antrenor al formației giurgiuvene.

Fostul top model a vorbit din nou despre bătaia petrecută în vara anului 2019, după meciul Astra – Botoșani. Ea a dezvăluit, printre altele, că cel care i-a fost soț până de curând a acuzat-o că l-a înșelat cu finanțatorul celor de la FCSB.

”Toată lumea vorbea despre asta, Reghecampf era fiert”

Fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan a povestit în cadrul podcastului lui Viorel Grigoroiu că Reghecampf o întreba deseori de ce petrece atât de mult timp la palatul lui Gigi Becali.

Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el… Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: «Ce stai toată ziua la palat?».”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcastului lui Viorel Grigoroiu.

”S-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea”

Sexy-impresara a subliniat că a avut o ieșire nervoasă după controversatul meci. Astfel, ea l-a lovit în fața tuturor pe Dan Alexa, gest pe care îl regretă.

Cei doi au discutat după nefericitul incident, iar la final s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vedeta l-a sărutat pe obraz, și-a luat la redevere, iar Dan Alexa a rămas să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară patronul Astrei. N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat, Dan a venit și a spus «Ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia». Stresul ăla și în nervii ăia atunci… Greșit pentru mine ca femeie să-l lovesc. Sunt eu luptătoare, dar și Dan e cât muntele. Dar a fost gentleman, a zis «Ana, calmează-te»”, a mai spus Anamaria Prodan.

Presa din România a speculat că adevăratul motiv al scandalului izbucnit între Anamaria Prodan și Dan Alexa ar fi fost gelozia, dar Reghecampf i-a luat apărarea soției. El a demontat această idee și a explicat că agentul FIFA a reacționat la nervi.

Urmăriți Playsport.ro și pe