Anamaria Prodan, complet goală. Imagini demențiale | Galerie FOTO

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.06.2022, 22:08

Anamaria Prodan nu se dezminte și, într-o perioadă destul de neproductivă din punct de vedere profesional, continuă să fie la nivel înalt pe rețelele de socializare. Este bine cunoscut în România scandalul în care a fost implicată recent, cel legat de acele poze nud care au apărut în spațiul virtual.

Anamaria Prodan a revenit în prim-plan cu pozele în care apare complet dezbrăcată

Acum ele au reintrat în atenția opiniei publice și, în mod evident, au reaprins și scandalul izbucnit la momentul respectiv. Deși este clar că aceste fotografii o pun într-o ipostază favorabilă, întrucât forma sa fizică rămâne una foarte bună în ciuda faptului că în decembrie va împlini 50 de ani, totuși Anamaria Prodan are toate motivele să fie contrariată de faptul că aceste poze au ajuns în spațiul public.

Ea l-a acuzat inițial pe Laurențiu Reghecampf în această speță. Noul antrenor al lui Neftchi Baku a fost primul care a văzut acele poze, trimise chiar de Anamaria Prodan. Astfel, el a fost primul suspect în acest caz.

Scandal monstru generat de răspândirea acelor poze în spațiul public

Antrenorul de 46 de ani a ținut să lămurească la momentul respectiv cum au stat de fapt lucrurile. El a explicat că a șters acele poze imediat după ce le-a primit și deci nu avea cum să fie el cel care le-a răspândit.

V-am spus şi vreau doar să ascultaţi două secunde. Pozele de care discutaţi dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. În următoarea secundă am şters mail-urile. Se poate vedea în secunda doi, iar eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere pentru a afla cine a primit şi de ce a primit aceste poze. Nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut în acest demers”, a spus la acel moment Reghecampf potrivit libertatea.ro.

Ulterior, Anamaria Prodan a revenit cu detalii și a dezvăluit că a aflat cine este răspunzător de această faptă. Și că respectivul va suporta consecințele în scurt timp.

Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris.Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a spus Anamaria Prodan potrivit click.ro.

Anamaria Prodan prevestește dezastrul lui Laurențiu Reghecampf: „Ați văzut ce s-a întâmplat la Craiova”