Anamaria Prodan i-a dezvăluit lui Măruță cine e noul ei iubit. Prințul din Dubai e cel care o face fericită?

Moldoveanu Camelia / 19.10.2021, 17:34
Anamaria Prodan i-a dezvăluit lui Măruță cine e noul ei iubit. Prințul din Dubai e cel care o face fericită?

După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț, Anamaria Prodan a preferat să nu ofere prea multe explicații timp de o săptămână. Impresara a apărut la TV și, printre altele, a lăsat de înțeles că are deja o altă relație. Răsturnare de situație neașteptată.

Anamaria Prodan are un iubit în Dubai

Vizibil rănită și afectată de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, Anamaria Prodan a anunțat că o să semneze actele de divorț. Aceasta a subliniat faptul că momentan nu a primit niciun document, însă nu are de gând să-l mai ierte pe Laurențiu Reghecampf deoarece a făcut-o  de prea multe ori.

Aflară în platoul emisiunii „La Măruță”, moderatorul a întrebat-o dacă plănuiește să-și refacă viața. Impresara FIFA a avut un răspuns ferm, explicând că ea are nevoie de afecțiune și că plănuiește să-și găsească o altă iubire. Cătălin Măruță a mai întrebat-o dacă este vorba despre persoana care o așteaptă în Dubai. La această întrebare Ana a ezitat să răspundă, însă s-a luminat la față și a râs aprobator.

Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (n.r. Cu cel din Dubai?). Vezi? Vezi? (Anamaria Prodan a râs aprobator). (…)

Am numele lui scris pe mână, tatuajul pe spate. Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe. Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul.”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

În încheierea emisiunii, Cătălin Măruță i-a urat drum bun Anei în Dubai și să se întâlnească acolo cu prințul. Impresara a râs, nu l-a contrazis în nicio clipă, însă a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre prietenul ei din Dubai cu care s-a mai pozat în trecut.

Este de menționat faptul că Anamaria Prodan s-a aflat în Dubai aproape toată vara. La acea vreme ea a declarat că a plecat din România deoarece trebuie să se ocupe de afacerile familiei. Tot în acea perioadă și-a încântat fanii cu poze sexy în costum de baie, fotografii făcute în locuri luxoase ale Dubaiului.

Laurențiu Reghecampf, acuzat că nu a adus bani în căsnicie

Anamaria Prodan a mai lămurit și situația averii. Aceasta a subliniat faptul că nu are nimic de împărțit la partaj cu actualul soț. Ea a mai spus și faptul că Reghe a muncit enorm în Emirate, însă nu a adus bani acasă. Aceasta a făcut aluzie la faptul că el își întreținea amantele din salariu.

Laurențiu Reghecampf nu are ce împărți cu mine. Tot e moștenit de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Mama mea a fost om de afaceri. Anamaria Prodan este milionară și copii. El a muncit enorm, dar pentru alții nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lasă totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani. Nu am avut contract prenupțial.”, a mai declarat Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță”.