Anamaria Prodan îi dă lovitura de grație lui Reghe! ”Cap de plută! Îți e frică de faptul că te bate soția!”

Giosanu Catinca / 19.01.2022, 12:14
Anamaria Prodan îi dă lovitura de grație lui Reghe! ”Cap de plută! Îți e frică de faptul că te bate soția!”

Anamaria Prodan nu își poate lua gândul de la Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a declarat, în nenumărate rânduri, că nu vrea să mai aibă de-a face cu antrenorul Universității Craiova. Cu toate acestea, ea nu îl lasă nici pe tehnician să își vadă liniștit de viața pe care o duce alături de Corina Caciuc.

Agentul FIFA l-a atacat din nou pe cel care i-a fost soț mai bine de zece ani. Ea îl acuză pe Reghe că se lasă manipulat de actuala lui iubită.

Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Reghe

Anamaria Prodan, care a petrecut Revelionul departe de țară, în Dubai, a lansat noi acuzații grave la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

Îi este neîndreptățită familia? Care familie? Familia lui este încă Reghe Jr., Sarah, Rebecca, Luca și Anamaria, căci nu a sosit nici primul termen al divorțului. Capul de plută a uitat sau nu a știut noțiunea de familie. La el, familiile sunt cu fiecare pe care-i găsește prin baruri sau restaurante. El săracul se îndrăgostește și, dacă are bani în buzunare, se îndrăgostesc și femeile. Dacă nu, i se iau banii și este gonit ca un câine de la măcelărie.

Cât creier trebuie să ai să pui pe Instagram ecografia amantei când nu ți-ai văzut băiatul de 13 ani de un an. Fetele la fel, crunt și sadic. Ce suflet cumplit trebuie să ai când îți plânge zilnic băiatul și refuză să meargă la școală de rușine! Ce inimă trebuie să ai să îi refuzi băiețelului tău să te vadă măcar o secundă că îți aduce covid… și să minți orașul că nu te lasă soția și îți este frică că te bate!”, și-a început discursul Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Ana prodan: ”Am realizat toți că am greșit”

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are primul termen fixat pentru luna viitoare, în data de 7 februarie. Impresara nu mai are răbdare până atunci, așa că a luat o decizie radicală.

De astăzi, familia mea nu mai deschide subiecte despre Reghecampf, căci este jenant din toate punctele de vedere. Nu a înțeles că nu lovește în Anamaria Prodan prin tot ceea ce face. Lovește în imaginea lui pe care i-am construit-o în foarte mulți ani, știind cine este, de fapt, acest specimen. Dar am tras cu familia și mi-am dorit ca băieții și fetele mele să aibă tată și să se mândrească cu el. Am tăcut eu ca să le fie lor bine, dar am realizat toți că am greșit. Trebuia să-l demascăm de mult și să-l trimitem unde îi este locul… departe de noi.

Azi nu face altceva decât ce i-a făcut și băiatului lui cel mare. Își bate joc de cel mic, lovește în cel mic postând sadic poze cu ecografii cu amanta, cu toate nenorocirile vieții lui. Nu a contat nici măcar faptul că cel mic l-a implorat să vină să-l vadă măcar 5 minute. A refuzat categoric și a considerat că este ok să posteze imagini cu amanta făcute prin vacanțe pe ascuns. Să-i fie rușine, căci un așa om mic nu pot să-l numesc bărbat, ci doar r…. De astăzi, îi vom da direct ignor, căci avocații mei au toate materialele care arată faptul că a devalizat familia furând ani de zile și ascunzând banii de copii și soție. Legea își va spune cuvântul și lumea va înțelege cine este Reghe, cu ce se ocupă și care îi este viitorul.”, a adăugat celebra impresară.