Anamaria Prodan, îngenuncheată de ultima decizie a autorităților. Reghecampf, declarat câștigător prin K.O.

Andrei Alexandra 23.11.2022, 13:18
Anamaria Prodan, îngenuncheată de ultima decizie a autorităților. Reghecampf, declarat câștigător prin K.O.

Anamaria Prodan a mai primit o „palmă” în dosarul în care îl acuzase pe fostul soț că ar fi furat o sumă consistentă din conturi, dar și o parte din bijuteriile familiei. Poliția nu i-a dat câștig de cauză impresarei și a clasat acest dosar.

Anamaria Prodan, „bătută” iar de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a avut câștig de cauză la poliție

Dosarul în care Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de furt, a fost clasat de polițiști. Acuzația a venit din partea Anamariei Prodan, care după separarea de fostul ei soț, a susținut că acesta a furat din contul bancar peste 1 milion de euro și bijuterii care valorează sute de mii de euro. Agenta de jucători chiar a făcut plângere penală, dar deznodământul anchetei nu a fost cel așteptat de impresară.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora.

În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea” se arată în soluția dată de autorități, conform spynews. 

Anamaria Prodan, un nou atac la Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf s-a lăudat că deține o fermă și un abator. Anamaria Prodan a râs de fostul ei soț, spunând că în timpul căsniciei nu a aflat niciodată despre această afacere a antrenorului de la Neftchi Baku.

Nu avem acces eu și copiii de 2 ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problema! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos. Noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ceea ce ne dorim. Probabil ca la final de proces avocații mei vor mai avea ce sa mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut.

Dar când citesc aceste știri, realizez frustrarea cu “ferme mari “, “ cu milioane multe “ … Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani, cu stare, se prostesc peste noapte și se cred milionari. Iar când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât sa se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă, să o vedeți, mergeți. Este ceva de… Zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand “Reghe “, să vândă produse de carne … Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate, să facă ceva pe viitor poate, totuși fără minciună, a povestit Anamaria Prodan pentru Sportbull.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe