Anamaria Prodan, ironică după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată! Nu s-a putut abține și a râs de soțul ei

Moldoveanu Camelia / 19.05.2022, 13:46
Anamaria Prodan, ironică după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată! Nu s-a putut abține și a râs de soțul ei

Bineînțeles că Anamaria Prodan nu s-a putut abține și l-a ironizat pe Laurențiu Reghecampf imediat după ce acesta a devenit tătă de băiat pentru a treia oară. Impresara a avut prima reacție după ce Corina Caciuc l-a născut pe Liam.

Laurențiu Reghecampf, pus la colț de Anamaria Prodan

Antrenorul CS U Craiova a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Luca este primul băiat al lui Reghe, din căsătoria cu Mariana Pfeiffer și Laurențiu Jr., cel de-al doilea, din căsătoria încă neîncheiată cu Anamaria Prodan. Joi a venit pe lume și Liam, rodul iubirii dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Reghecampf a anunțat totul pe Instagram, vizibil emoționat în acesta zi specială:

Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru !
Va iubește tata❤️🙏”, a scris Reghecampf la o poză cu Luca și Laurențiu Jr.

Luca Reghecampf a redistribuit această postare la Story cu mesajul: „Welcome to the family” (n.r. bine ai venit în familie), semn că acesta se bucură din tot sufletul că are încă un frate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Însă, nu toată lumea pare să fie fericită că Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Cum era de așteptat, Anamaria Prodan și-a ironizat dur soțul cu care se află în plin proces de divorț:

Să-i trăiască și la mai mulți cu mai multe! Trebuie populata planeta 🙂 că e lipsă de bărbați pe planetă”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena 1.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Potrivit impresarei, Laurențiu Reghecampf este cel mai bun antrenor din Liga 1

Deși se află în plin proces de divorț, Anamaria Prodan nu s-a sfiit să îi recunoască lui Laurențiu Reghecampf calitățile de antrenor. Agentul FIFA a spus că antrenorul Universității Craiova este cel mai bun din Liga 1 și că își dorește ca acesta să facă din nou performanțele de acum circa 10 ani.

Anamaria Prodan a făcut referire la momentul în care Laurențiu Reghecampf a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal. Se întâmpla în 2014, iar saudiții au fost învinși în ultimul act de australienii de la Sydney Wanderers, scor general 1-0.

Totuși, impresaul a simțit nevoia să îl și „înțepe” puțin pe antrenor. Anamaria Prodan a lăsat cumva de înțeles că faptul că Reghecampf a făcut câțiva pași înapoi în carieră în ultimii ani s-ar datora vieții sale tumultoase din afara terenului de antrenament.

Craiova este echipa cu cel mai bun antrenor. Lăsând la o parte partea lui privată, Laurențiu este un antrenor incredibil și cu siguranță poate pune probleme oricui.

Nu știu ce va face, eu mi-aș dori ca el să ajungă unde a ajuns cu mine, finală de Champions League. Acum, că este la Craiova, nu e o mândrie, ci a făcut mulți pași înapoi. Dar, cum își așterne, așa doarme”, a spus Anamaria Prodan la un eveniment public la care a participat sâmbătă.