Anamaria Prodan prevestește dezastrul lui Laurențiu Reghecampf: „Ați văzut ce s-a întâmplat la Craiova”

Giosanu Catinca / 24.06.2022, 10:24
Anamaria Prodan prevestește dezastrul lui Laurențiu Reghecampf: „Ați văzut ce s-a întâmplat la Craiova”

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf este departe de a se fi încheiat, dar impresara nu își poate lua gândul de la celebrul antrenor. Cei doi foști parteneri nu își mai vorbesc de ceva timp, însă agentul FIFA continuă să îi poarte de grijă lui Reghecampf.

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan face ce face și se gândește la fostul ei partener. Fostul manechin i-a transmis un mesaj controversat tehnicianului român.

Vedeta l-a avertizat pe fostul antrenor de la Universitatea Craiova că ar trebui să acorde mai multă atenție vieții sportive, pentru că în Azerbaidjan nu e ca în România.

”Dacă mai ascultă de amantă, o să ajungă foarte rău”

Fiica regretatei soliste Ionela Prodan apreciază că Reghecampf va avea o misiune dificilă la gruparea din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Să-l ajute dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze și filmări ce le-am tot văzut prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final.”, a spus Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

”Dacă nu va avea cifre bune, se va vorbi numai despre viața deșucheată a amantei…”

Anamaria Prodan a vorbit și despre fostele relații pe care femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară pe Reghecampf le-a avut. Ea a readus în atenția publicului reproșurile pe care i le-a făcut faimosul Kamara amantei lui Reghe.

Reghe trebuie să vadă acum cum face mai departe. Eu însă știu. Trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă, mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe!

Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaphoric. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el. Altfel, se va vorbi numai despre viața deșucheată a amantei… Sorry, dar asta e adevărul!”, a adăugat fostul manechin.