Anamaria Prodan, „prinsă în fapt” cu bărbatul vieții ei! Fotografia care nu mai lasă loc de interpretări

Giosanu Catinca / 01.03.2021, 10:06
Anamaria Prodan, „prinsă în fapt” cu bărbatul vieții ei! Fotografia care nu mai lasă loc de interpretări

Deși au fost implicați într-un scandal de zile mari, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu par să fie foarte afectați de ceea ce se spune despre căsnicia lor. În ultima perioadă de timp, sexy impresara a postat extrem de multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, semn că între ei lucrurile merg extrem de bine.

Anamaria Prodan, „prinsă în fapt” cu bărbatul vieții ei!

Impresarul Anamaria Prodan s-a contrat dur cu Gigi Becali în spațiul public în ultima perioadă de timp.

La scurt timp după ce a bătut palma cu oficialii de la Parma, Gigi Becali a făcut anumite dezvăluiri despre Anamaria Prodan. Milionarul a spus despre soția lui Reghe că ar fi fost ”prinsă în fapt”, iar asta a scos-o din minți pe impresară.

Și despre Laurențiu Reghecampf, patronul FCSB a spus că ar avea o amantă. De atunci, latifundiarul din Pipera și soția lui Laurențiu Reghecampf și-au adresat cuvinte care mai de care mai dure prin intermediul mass mediei. Astfel, ei au aruncat la gunoi o prietenie veche de mai bine de 15 ani.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf demontează afirmațiile făcute de Gigi Becali/ Sursa Foto: Instagram

Fotografia care nu mai lasă loc de interpretări

În urmă cu mai mult timp, aceasta a declarat că, de fapt, toate aceste zvonuri au început din cauza implicării pe care a avut-o în cariera lui Alexa, considerat ca fiind amantul său.

Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi.”, a spus Anamaria, conform playtech.ro.

Pentru a demonta ideaa cum că s-ar afla în pragul divorțului, Anamaria Prodan a postat o mulțime de poze făcute zilele acestea.

Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a mai spus impresara de fotbal.

Într-una dintre fotografiile făcute publice de către Ana Prodan, se vede cum ea și soțul ei se țin de mână și par mai îndrăgostiți ca niciodată. De asemenea, Prodanca a decis să le arate fanilor și câteva fotografii de la începutul relației lor. Alături de fotografia cu pricina, impresara a scris:

De atunci și pentru totdeauna doar o persoană #sotperfect #dragoste #respect #familie”.