Anamaria Prodan s-a eliberat de lanțurile căsniciei cu Reghecampf și s-a afișat în brațele altui bărbat

Gheorghiu Dan / 09.08.2022, 11:42

Aflată în continuare în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu a mai putut rezista tentației și s-a afișat în brațele altui bărbat. Este vorba despre un renumit chirurg plastician, care deține clinici în Dubai, Arabia Saudită sau Anglia.

L-a dat uitării pe Reghecampf! Anamaria Prodan, în brațele altui bărbat

În ciuda procesului de divorț pe care îl are cu Reghecampf, Anamaria Prodan anunța încă din luna martie a acestui an că este din nou îndrăgostită, iar la aproximativ cinci luni de zile distanță, impresara a publicat prima imagine cu ea în brațele altui bărbat.

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt nivel. Și voi anunța totul mândră cât de curând”, spunea Anamaria Prodan, în martie, fără să dezvăluie identitatea noului iubit.

Tot ce a spus a fost că este vorba despre o persoană de origine arabă, pe care a descris-o ca fiind un „bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat!”.

Restul detaliilor picante urmau să fie anunțate după încheierea procesului de divorț dintre ea și Reghecampf.

Mergând pe repede înainte, se pare că Anamaria Prodan nu a mai rezistat tentației și a făcut publică prima imagine cu ea și noul iubit. Impresara se află în aceste zile la Dubai, unde a pozat în brațele lui Ibrahim al Ashary. Acesta e un renumit chirurg plastician care activează în orașul Jeddah din Arabia Saudită. Însă, Ibrahim al Ashary este și deținătorul unor altor clinici importante din Dubai sau Anglia.

Anamaria Prodan s-a fotografiat într-o ipostază extrem de apropiată de Ibrahim al Ashary și publicația Click.ro s-a grăbit să speculeze că postarea de pe rețelele de socializare a reprezentat și oficializarea relației dintre cei doi.

Este Ibrahim al Ashary noul iubit al Anamariei Prodan?
Este Ibrahim al Ashary noul iubit al Anamariei Prodan?

Ibrahim al Ashary este o adevărată vedetă în Arabia Saudită

Pe lângă profesia de chirurg plastician, Ibrahim al Ashary mai are și câteva hobby-uri interesante. El este un împătimit al echitației și pe conturile pe care le deține pe rețelele de socializare are mai multe videoclipuri cu el în timp ce își exercită pasiunea.

De asemenea, Ibrahim al Ashary este o prezență extrem de activă în spațiul online, având inclusiv cont de TikTok.

În dreptul fotografiei cu ea și Ibrahim al Ashary, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare și mai multe inimioare, fapt ce a alimentat și mai mult zvonurile.

Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap

În finalul lunii iulie, Anamaria Prodan a publicat pe rețelele de socializare un citat sugestiv. Impresara a vorbit pe scurt despre bărbatul care a apărut în viața ei și care i-a readus zâmbetul pe buze:

„Deja locuiește în inima mea. Și plănuiesc să fac orice ajustări ar fi necesare ca să fie o casă sigură pentru el. Să locuiască în ea pentru totdeauna și să nu simtă niciodată nevoia să se mute.

O să o demolez dacă e nevoie, o să o reconstruiesc și o să o fac invincibilă, imună la cutremure, furtuni și incendii.”, se arăta în mesajul postat de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan se compară cu Iisus. Cum a subliniat eforturile depuse de ea în timpul căsniciei cu Reghecampf.