Anamaria Prodan, șanse mari să o întâlnească pe amanta lui Reghecampf. Anunţul lui Luca, fiul cel mare al antrenorului

Giosanu Catinca / 08.12.2021, 20:45
Anamaria Prodan, șanse mari să o întâlnească pe amanta lui Reghecampf. Anunţul lui Luca, fiul cel mare al antrenorului

Anamaria Prodan este foc și pară pe actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf după ce i-a smuls soțul din sânul familiei. Totuși, agentul FIFA are mari șanse să o întâlnească în fața ochilor pe Corina Caciuc. Anunțul a fost făcut de către Luca, fiul cel mare al antrenorului.

Anamaria Prodan, faţă în faţă cu amanta lui Reghe

Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că nu mai există cale de împăcare între ea și Laurențiu Reghecampf, după ce a ieșit la iveală faptul că acesta are o amantă de mai mult timp. Mai mult, ea a avertizat că o să fie mult mai atentă la persoana care o să intre în viața ei, lăsând să se înțeleagă că ar fi pregătită să își reface viața.

Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv. Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile.

Totodată, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a atacat-o pe Corina Caciuc, noua parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, ori de câte ori a avut ocazia. Scandalul în care sunt implicate vedeta și actuala iubita a lui Reghe a făcut a făcut vâlvă în presă și a ajuns chiar și la tribunal. Corina a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, după cum a anunțat încă soția lui Laurențiu Reghecampf, pentru că a folosit anumite poze ale familiei și le-a postat pe Facebook.

Luca Reghecampf, anunț de ultim moment

Deși s-au războit continuu, cele două ”vedete” nu au avut ocazia să se întâlnească față în față. Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf, a anunțat recent că momentulîn care cele două vor da nas în nas este foarte aproape. Tânărul a dat de înţeles că se va căsători. Acesta se iubește cu fosta gimnastă, Asiana Peng, şi are de gând să ducă relația la un alt nivel, conform unui mesaj transmis prin intermediul rețelelor de socializare.

La marele eveniment, Laurenţiu Reghecampf ar putea să vină însoţit de Corina Caciuc. Nici Anamaria Prodan nu poate lipsi, chiar dacă s-a considerat trădată de tânărul de 21 de ani, pentru că face afaceri cu amanta tatălui lui.

Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au șanse să se întâlnească și înainte ca Luca să facă pasul cel mare. Ele ar putea da nas în nas la tribunal, având în vedere că impresara a fost dată în judecată de fosta parteneră a lui Kamara.