Anamaria Prodan scoate la suprafață o întâmplare neștiută. Enigma celor două ceasuri din ziua nunții

Moldoveanu Camelia / 25.01.2022, 07:50
Anamaria Prodan scoate la suprafață o întâmplare neștiută. Enigma celor două ceasuri din ziua nunții

Anamaria Prodan și-a acuzat soțul că a mințit până în ultimul moment și că a plecat de acasă cu două ceasuri scumpe. Se pare că Laurențiu Reghecampf le-ar fi vândut după ce a decis să rămână lângă Corina Caciuc. Impresara a dezvăluit și de ce și-au reînnoit jurămintele, cu toate că relația lor era deja compromisă.

În ciuda faptului că știa de existența Corinei, Anamaria Prodan a făcut nuntă pe 1 iunie

De ceva vreme se auzeau zvonuri potrivit cărora Laurențiu Reghecampf are mai multe amante, informație confirmată de Gigi Becali și mai apoi recunoscută chiar și de către Anamaria Prodan. Cu toate că știa de escapadele antrenorului CS U Craiova, impresara a decis să facă nuntă pe 1 iunie. Aceasta a vorbit cu întreaga familie pentru a o lua împreună de la 0.

Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu…Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: ,,Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar..Gata, hai să fim fericiți. Hai sa trecem peste.

Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: Din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneneți întrebări sau mai există…e belea mare cu mine!”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a vândut două ceasuri înainte să-și facă publică relația cu Corina Caciuc

După ce Laurențiu Reghcampf a decis să-și părăsească familia și să depună actele de divorț pentru a avea o relație asumată cu Corina Caiuc, Anamaria Prodan a dat drumul unui șir de dezvăluiri despre antrenorul CS U Craiova. Se pare că tehnicanul a vândut două ceasuri valoroase după ce și-a recunoscut greșelile și a vrut să rămână alături de Ana și copii.

Copiii au zis ,,da”, ne-am luat cu toții în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept și după două zile a plecat cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut.

Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum’. Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: ‘Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi.’

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului moderat de Codin Maticiuc.