Andreea Antonescu, reacție acidă după ce i-ar fi trimis mesaje noaptea lui Bordea: „Mizerie”! Ce s-a întâmplat după despărțirea de jurnalistul sportiv

Alex Cazacu 26.09.2023, 10:52

Nu cu foarte mult timp în urmă, în presa mondenă au apărut o serie de zvonuri cu privire la o posibilă relație între Andreea Antonescu și cunoscutul comedian, Cătălin Bordea. Acum, artista a ținut să facă lumină din acest punct de vedere. Iată ce fosta solistă a trupei Andre.

Andreea Antonescu, reacție uluitoare după ce s-a spus că i-ar fi trimis mesaje noaptea lui  Cătălin Bordea

De curând, o serie de informații apărute în presa mondenă au făcut referire la o posibilă relație între Bordea, recent despărțit de soție, și Andreea Antonescu. Conform celor de la Click.ro, persoane din anturajul lui Cătălin Bordea au dezvăluit că acesta ar fi primit anumite mesaje de la îndrăgita cântăreață, în toiul nopții.

După ce s-a despărțit de jurnalistul sportiv, Andreea Antonescu i-ar fi trimis mesaje lui Bordea, în încercarea de a realiza o legătură romantică cu acesta. Potrivit sursei citate, Cătălin ar fi fost copleșit de acele discuții și s-ar fi retras.

”M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi mărturisit Bordea, în fața prietenilor, potrivit celor de la Click.ro.

Antonescu: ”Să o transforme în mizerie”

După ce aceste zvonuri au apărut în presa mondenă, Andreea Antonescu a ținut să explice cum stau, de fapt, lucrurile. Cântăreața dezminte aceste speculații și susține că totul a plecat de la o idee bazată pe prietenie.

”Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

Andreea Antonescu, reacție acidă după ce i-ar fi trimis mesaje noaptea lui Bordea
Andreea Antonescu, reacție acidă după ce i-ar fi trimis mesaje noaptea lui Bordea

Cântăreața se declară dezamăgită de cele apărute în presă

Vedeta își dorește acest subiect să fie închis, mai ales că este doar bună prietenă cu Cătălin Bordea, după cum spune ea. În plus, Andreea Antonescu a precizat că fiica ei cea mare, Sienna, are acces la știrile care apar în România, așa că poate fi afectată de cele apărute în presă despre mama ei.

”Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis. Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”, a adăugat Antonescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe