Antena 1, anunț oficial: Ce rol are Helmut Duckadam la iUmor. Apariție de senzație: „Ceva de neimaginat”

Alex Cazacu 21.09.2023, 19:53

În cea de-a doua ediție din noul sezon ”iUmor”, un joc cu miză importantă va avea loc. În episodul care va fi difuzat sâmbătă, la Antena 1, Helmut Duckadam va avea un rol cu totul și cu totul special. Ce se va întâmpla cu fostul mare portar, puteți afla în rândurile care urmează.

Helmut Duckadam, apariție de senzație la iUmor. Ce rol are fostul portar

Cei de la Antena 1 au anunțat un joc cu o miză semnificativă în cel de-al doilea episod din acest sezon al emisiunii ”iUmor”. Mai precis, este vorba despre ediția care urmează să fie difuzată sâmbătă, începând cu ora 20:00. De această dată, Helmut Duckadam va fi cel care va oferi jokerul special.

Fostul portar a ținut jurații ”iUmor” în suspans, transmițându-le acestora un mesaj intrigant: ”Am un joker de senzație și vă voi spune ce vă aduce, după ce-l va câștiga cineva”. ”Duckadam este eroul copilăriei mele! Pentru mine, a fost ceva de neimaginat și a făcut o istorie care nu va mai fi scrisă niciodată”, spune Cheloo, potrivit a1.ro.

Sâmbătă seară, la Antena 1, telespectatorii vor afla cum jokerul va influența decizia unuia dintre cei patru jurați și cum va schimba cursul concursului pentru unul dintre concurenți. În cel de-al doilea episod din noul sezon ”iUmor”, fanii emisiunii vor putea descoperi și cum s-au descurcat Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea.

Antena 1, anunț oficial. Ce rol are Helmuth Duckadam la iUmor. Apariție de senzație
Antena 1, anunț oficial. Ce rol are Helmut Duckadam la iUmor

Helmut Duckadam, reacție uluitoare după incidentele din meciul cu Kosovo

După incidentele provocate de ultrașii din ”Uniți Sub Tricolor” la meciul cu Kosovo, FRF a primit o sancțiune de 52.000 de euro. În plus, la meciul cu Andorra (pe 15 octombrie), vor avea acces doar copiii cu vârste de până la 14 ani.

Helmut Duckadam s-a arătat surprins de sancțiunea primită de FRF. Fostul portar susține că ”am scăpat ușor”, mai ales că banner-ul cu conotații politice expus de către membrii grupului ”Uniți Sub Tricolor” a fost retras destul de rapid. Totodată, Duckadam a exprimat confuzie cu privire la decizia arbitrilor de a întrerupe partida dintre România și Kosovo timp cu peste 40 de minute.

”Am scăpat ușor. Mi se pare normal. Nu mi s-a părut atât de grav încât să fim sancționați mai tare. Sigur, s-a făcut un caz din ce s-a întâmplat. Nu poți să fii de acord să fie implicat politicul, dar, totuși, nu s-au dat petarde, acel banner a dispărut destul de repede, nu știu de ce s-a stat atât în primul rând”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit celor de la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe