Are nevoie de alinare? Cu fața ascunsă sub o șapcă, Simona Halep a fost surprinsă într-un loc mai puțin obișnuit. Suferința e mare pentru campioana noastră

Andrei Alexandra 20.09.2022, 07:44
Are nevoie de alinare? Cu fața ascunsă sub o șapcă, Simona Halep a fost surprinsă într-un loc mai puțin obișnuit. Suferința e mare pentru campioana noastră

Simona Halep trece printr-o perioadă destul de delicată, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani a divorțat recent de Toni Iuruc, după nici măcar un an de mariaj, iar ulterior a fost nevoită să facă o rinoplastie, motiv pentru care nu va mai juca în acest an.

Simona Halep a fost surprinsă la Mănăstirea Cașin din Capitală, la scurt timp după ce a divorțat de Toni Iuruc

Din această cauză, cel mai probabil, ea va pica destul de mult în clasamentul WTA, la scurt timp după ce abia revenise în top 10. În acest context destul de agitat, Simona Halep a încercat să își găsească liniștea și s-a refugiat în credință.

Potrivit prosport.ro, ea a mers la Mănăstirea Cașin din Capitală, unde s-a rugat și a aprins câteva lumânări. Îmbrăcată într-o ținută sport, cu o șapcă pe cap, și bandajată în zona nasului, Simona Halep a petrecut câteva minute în lăcașul de cult, s-a închinat, iar ulterior s-a urcat în mașină și a plecat pentru a-și relua programul obișnuit.

Anunțul făcut de fostul lider WTA după intervenția chirurgicală suferită

Simona Halep a dezvăluit că dorea să facă de mult această rinoplastie, dar că timpul nu i-a permis niciodată.

Ea și-a făcut în cele din urmă puțin loc în programul încărcat pentru acest lucru și, cu această ocazie și-a făcut și o operație estetică la nas, pe care de asemenea și-o dorea de mai mult timp.

Din cauza faptului că va dura destul de mult până când se va produce cicatrizarea internă în urma operației, Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în 2022, dar a asigurat că va reveni anul viitor în formă maximă.

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc.

Simona Halep a anunțat că mai are câteva obiective de împlinit până la retragerea din activitate

Așa că am făcut-o și pe asta, am rezolvat problema atât funcțional, cât și estetic. Știu că mulți veți putea să mă înțelegeți. Nu știu cât va dura recuperarea, pe moment nu mă gândesc la nimic, decât la recuperare.

Ce e cert e că anul acesta nu voi mai juca în niciun turneu oficial. Sezonul 2022 e încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, umplut cu toate experiențele posibile.

Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și încă am niște obiective de atins”, a transmis Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.