Artistul care intervine în scandal după ce Delia a apărut fără haine pe net: „Ți-ai pierdut decența”. Fosta lui Edi Iordănescu, „desființată” de fani

Alex Cazacu 21.09.2023, 16:33

Cu ultimele imagini pe care le-a postat în mediul online, Delia a reușit să stârnească un val de reacții din partea internauților. Mulți dintre fanii cântăreței au considerat că fotografiile postate de fosta lui Edi Iordănescu sunt mult prea indecente. Ei bine, un artist celebru a sărit în apărarea Deliei.

Connect-R intervine în scandal, după ce Delia a fost ”desființată” pe internet

Nu cu mult timp în urmă, Delia a postat pe contul ei de Instagram o serie de imagini incendiare. În fotografiile respective, frumoasa vedetă apare în costum de baie și își scoate în evidență posteriorul. Ei bine, după postările cu pricina, mulți dintre urmăritorii Deliei au considerat că pozele sunt prea indecente.

Așa se face că, criticile aspre la adresa juratei de la ”iUmor” nu s-au lăsat deloc așteptate. Iată câteva dintre comentariile internauților:

  • ”Ți-ai pierdut de mult decența și bunul simț… 40 de ani și degeaba”
  • ”Din păcate nimic natural, ca și la Loredana Groza, care în tinerețe avea sânii lăsați. Și acum, la 50 sau cât o avea, are și sânii și fesele tunate! Hai să fim serioși! Există saloane de remodelare corporală, doar să te țină portofelul!”
  • ”Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă! Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”
  • ”Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”
  • ”Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi”.
Artistul care intervine în scandal după ce Delia a apărut fără haine pe net. Fosta lui Edi Iordănescu, „desființată” de fani
Artistul care intervine în scandal după ce Delia a apărut fără haine pe net. Fosta lui Edi Iordănescu, „desființată” de fani

Connect-R: ”Păcătuiesc diferit”

Evident, au fost și persoane care au apreciat imaginile postate de vedetă și chiar au ținut să o felicite pentru felul în care arată. Unii dintre fanii Deliei s-au arătat de-a dreptul încântați. Ba chiar mai mult de atât, postarea cu pricina a adunat zeci de mii de aprecieri.

După ce a citit comentariile la adresa colegei sale de breaslă, Connect-R a avut o reacție neașteptată. În secțiunea de comentarii, îndrăgitul artist a scris: ”Păcătoșii judecă alți păcătoși, pentru că păcătuiesc diferit!”.

Delia Matache este destul de activă pe social media, acolo unde își ține fanii la curent cu aproape toate noutățile. Nu este prima oară când frumoasa cântăreață postează imagini inedite, însă de fiecare dată primește mii de aprecieri.

Urmăriți Playsport.ro și pe