Asta da surpriză! Ce a făcut Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e iar însărcinată: „Dumnezeu să-ți lumineze drumul”

Alex Cazacu 19.09.2023, 14:12

Pe 19 septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul. Atunci, Liam împlinise patru luni. Acum, la un an de la botez, partenera lui Reghe a postat pe social media o imagine cu un tort. Pe prăjitura respectivă, Corina a scris: ”1+1=4”. Ei bine, internauții au speculat că ar putea fi din nou însărcinată.

Anamaria Prodan, mesaj inedit pentru Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă internauții s-au activat pe rețelele sociale, cifrele de pe tort ar putea să însemne cu totul și cu totul altceva. Mai precis, pe 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf împlinește 48 de ani. Tot astăzi, micuțul Liam împlinește 1 an și 4 luni. Pe 19 septembrie, anul curent, s-a împlinit și 1 an de la botez.

”Happy Birthday to the most important man in the world to me! You are my hero and always will be, dad” (”La mulți ani celui mai important bărbat din lume pentru mine. Ești eroul meu și mereu vei fi așa, tată”), a scris Corina în dreptul imaginii cu pricina. La postare apare și ”#bigbrother”, ceea ce ridică și mai multe semne de întrebare.

Deși nu se știe dacă este sau nu însărcinată, cert este faptul că Reghe își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj uluitor fostului ei partener de viață. După cum probabil știți deja, impresara și antrenorul au avut o despărțire cu scântei. Cu toate acestea, cei doi încă se respectă, mai ales că au un copil împreună, pe Bebeto.

Reghe își serbează ziua de naștere. Ce i-a transmis Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani. Cu această ocazie, fosta lui soție i-a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Mai precis, pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan i-a făcut o urare specială antrenorului.

”Happy birthday Laurențiu!!!! Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!!! ANA, REBE, SARAH, BEBETO”, a scris Anamaria Prodan la InstaStory.

Ce a făcut Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e iar însărcinată
Ce a făcut Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e iar însărcinată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au anunțat divorțul în urmă cu mai bine de un an. După cum vă spuneam, despărțirea lor a fost una cu scandal. Cei doi și-au aruncat multe vorbe urâte. Ulterior, Reghe și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc. Împreună cu aceasta din urmă, antrenorul are un băiețel, pe Liam.

Urmăriți Playsport.ro și pe