Asta da veste! Michael Schumacher s-a plimbat cu elicopterul să își vadă noua casă

Ștefănescu Dragoș / 28.07.2022, 19:12
Asta da veste! Michael Schumacher s-a plimbat cu elicopterul să își vadă noua casă

Corinna Schumacher are planuri importante în privința viitorului familiei sale și a decis că este timpul pentru o schimbare. Astfel, mutarea într-o nouă locație a fost deja stabilită. Michael Schumacher a survolat cu elicopterul noua reședință a familiei sale și este mulțumit de alegerea făcută de soția sa.

Michael Schumacher se mută în Spania împreună cu familia. Marele campion a survolat cu elicopterul noua locație

Corinna Schumacher vrea să facă câteva schimbări majore în privința viitorului familiei sale. Soția lui Michael Schumacher a decis să se mute cu toții într-o nouă locație.

Cei de la The Sun au dezvăluit că familia Schumacher se va muta cât de curând în Spania. Astfel, Corinna, Michael şi copiii lor se vor muta într-o vilă luxoasă din Mallorca. Proprietatea a fost cumpărată încă din anul 2017 pentru nu mai puțin de 30 de milioane de euro, de la preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Vila se află în apropierea oraşului Port Andratx şi are două piscine, o grădină impresionantă, un heliport, dar şi o vedere spectaculoasă spre mare. Jurnaliștii englezi susțin că Michael Schumacher a vizitat deja proprietatea cu ajutorul unui elicopter.

Familia Schumacher a cumpărat în apropierea vilei un teren de 54.000 de metri pătraţi, unde va face o fermă de cai. Este de notorietate faptul că atât Corinna Schumacher cât şi fiica sa Gina-Maria sunt pasionate de echitaţie. Ele au în proprietate mai mulți cai în Elveţia şi Texas.

Willi Weber, dezamăgit de atitudinea Corinnei Schumacher. ”A fost o durere mare pentru mine”

Willi Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, a făcut noi dezvăluiri cu privire la starea de sănătate a fostului campion de Formula 1. Weber susține că are o legătură specială cu septuplul campion mondial, dar cu toate acestea, el nu a putut să îl viziteze.

Weber nu și-a putut ascunde dezamăgirea după refuzurile repetate primite din partea Corinnei Schumacher. Aceasta încearcă să-și protejeze cât mai mult soțul, cu riscul ca de multe ori să producă indignarea foștilor colaboratori ai lui Michael.

A fost o durere mare pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna (n.r. soția lui Michael Schumacher) și ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt să-l întreb dacă ar trebui să merg la spital și mi-a spus să aștept, e prea devreme. Am sunat a doua zi și nu mi-a răspuns nimeni. Nu mă așteptam la un astfel de comportament și încă sunt supărat din cauza asta”, a declarat Willi Weber, conform celor de la Marca.