Asta e despărțirea care i-a lăsat un gust amar lui Cristi Borcea: „Voi nu mă știți?”. Ce a spus fostul acționar de la Dinamo

Alex Cazacu 05.06.2023, 14:50
Asta e despărțirea care i-a lăsat un gust amar lui Cristi Borcea: „Voi nu mă știți?”. Ce a spus fostul acționar de la Dinamo

Fără doar și poate, unul dintre cele mai răsunătoare nume, asociate de-a lungul anilor cu Dinamo, este cel a lui Cristi Borcea. Omul de afaceri a fost prezent la primul meci de baraj cu FC Argeș, care s-a încheiat cu victoria „câinilor” (6 – 1). Borcea a vorbit despre despărțirea care i-a lăsat un gust amar.

Cristi Borcea a fost prezent în tribune la meciul Dinamo – FC Argeș

După cum spuneam, Cristi Borcea a fost prezent la meciul Dinamo – FC Argeș (6 – 1), partidă în care „câinii” i-au „mușcat” pe piteșteni. Cuprins de nostalgie, fostul acționar de la Dinamo a povestit, printre altele drumul echipei, precizând că implicarea financiară, dar și cea emoțională, i-au afectat sănătate.

„Am pornit din galerie și am lăsat Dinamo când am plecat în 2011, la ultima finală de Supercupă câștigată. Am luat 13 trofee! Pe plan intern nicio echipă nu a reușit mai mult, am fost echipa deceniului.

Nicio echipă din România nu a luat mai mult. La 41 de ani am făcut operație pe cord. Șase ore inima a fost pusă deoparte, așa că, am decis să mă retrag”, a declarat Cristi Borcea pentru fanatik.ro.

Cristi Borcea: „Divorțurile sunt din cauza Dinamo”

Ei bine, Borcea susține că nu doar sănătatea i-a fost afectată de implicarea lui la Dinamo, ci și viața personală. Ba chiar mai mult de atât, soțul Valentinei Pelinei a mărturisit că dedicarea lui pentru echipa din Ștefan cel Mare a dus la despărțirea de primele soții, Mihaela Borcea și Alina Vidican.

„Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Voi nu mă știți? Eram acolo și seara, și noaptea, și de Crăciun, și de Paște. Este ultima intervenție de Dinamo, nu mă mai interesează, m-a lăsat cu un gust amar și nu mă mai interesează indiferent de soarta lui Dinamo.

Mă bucur foarte mult pentru Dinamo și îmi doresc să trateze foarte serios promovarea. Eu îl știu pe Burcă și cu siguranță va trata promovarea foarte serios”, a precizat Cristi Borcea, potrivit sptfm.ro.

Cristi Borcea, despre despărțirea care i-a lăsat un gust amar. Ce a spus fostul acționar de la Dinamo
Cristi Borcea, despre despărțirea care i-a lăsat un gust amar. Ce a spus fostul acționar de la Dinamo

Totuși, omul de afaceri s-a aflat în tribune la meciul lui Dinamo cu FC Argeș de pe Arena Națională. La cei 53 de ani ai săi, Cristi Borcea a renunțat să mai investească în echipa din Șos. Ștefan cel Mare, mai ales după ce a stat în închisoare, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor. Cu toate acestea, el pare să fie încă la curent cu tot ce se întâmplă cu fosta lui formație.

Urmăriți Playsport.ro și pe