Asta e lista de „cumpărături” a lui Gigi Becali. Pe ce cheltuiește aproape două milioane de euro pe lună

Alex Matei 01.04.2023, 11:58

Gigi Becali și joaca de-a milioanele de euro. Patronul FCSB cheltuiește bani atât la fotbal, cât și în activități care n-au nicio legătură cu jocul care l-a adus în prim-plan.

Conform Fanatik, Becali cheltuiește lunar aproxomativ două milioane de euro. Milionarul are mai multe organizații de binefacere pe care le susține atât în România, cât și în Africa, unde construiește școli, spitale și biserici. De asemenea, Becali ajută biserici și mănăstiri din țară și e atent și la nevoile membrilor familiei sale. Tot patronul FCSB susține activitatea unor clinici din București unde tratează boli grave. Sursa citată scrie că Becali are mereu la el teancuri cu bancnote de 100, 200 și 500 de euro pe care îi împarte zilnic săracilor. Becali nu e indiferent când vine vorba de ținuta sa. Deși a renunțat la costumele de lux, și hainele cu însemne religioase la care apelează acum sunt tot „de firmă”. Becali colaborează cu un designer cunoscut pentru îmbrăcămintea pe care o poartă.

Pentru a se deplasa mai ușor, Becali a renunțat la mersul cu limuzinele pe care le deține și folosește tot mai des elicopterul, care e mult mai rapid și îi permite să meargă în mai multe destinații zilnic.

Dumitru Dragomir susține că Becali a donat peste 300 de milioane de euro pentru biserici și acte caritabile.

Greu cu FCSB

Deși dă și la fotbal sume uriașe, Becali nu a mai luat un titlu de 8 ani. Ultimele achiziții majore făcute de FCSB sunt David Miculescu și Andrea Compagno, pe care Gigi a plătit un total de 3,2 milioane de euro. Alături de terenuri, fotbalul i-a adus și venituri serioase, rezultate din vânzările de jucători. Dennos Man, vândut cu 10 milioane de euro la Parma, e cea mai importantă lovitură pe care a dat-o.

Urmăriți Playsport.ro și pe