Asta e suma corectă pentru trădare: Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu Antena 1. Aris și Alexia Eram s-au umplut de bani

Catinca Giosanu 27.05.2023, 14:45
Asta e suma corectă pentru trădare: Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu Antena 1. Aris și Alexia Eram s-au umplut de bani

America Express este unul dintre cele mai iubite show-uri ale momentului. Organizatorii concursului au anunțat deja lista concurenților de la America Express 2024.

Iulia Albu și iubitul, Romică Țociu și fiul său, Alexia Eram și fratele său, Giulia Anghelescu și soțul ei, sunt doar câteva dintre perechile care vor putea fi urmăriți aproape în fiecare seară la Antena 1.

Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu Antena 1

Presa mondenă a anunțat cine sunt concurenții care vor încasa, fiecare, 2500 euro pentru fiecare ediție, un onorariu foarte mare raportat la sumele primite de concurenții edițiilor precedente. Cei de la Cancan scriu că fiica Andreei Esca, Alexia Eram, se numără printre cei care vor câștiga 2500 euro per ediție.

Cele nouă perechi se vor lupta timp de nouă săptămâni pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 euro. Ei vor fi nevoiți să facă autostopul, să își găsească locuri de cazare în fiecare noapte în rândul localnicilor și să treacă prin probe dure, care le va testa la maximum răbdarea. Pe lângă capitalul uriaș de imagine câștigat în urma simplei participării la emisiune, concurenții vor fi răsplătiți su sume consistente de bani.

Aris și Alexia Eram, cei mai bine plătiți concurenți

Sursa citată mai sus notează că fiica Andreei Esca va fi răsplătită cu 2500 euro/ediție. Nici fratele ei nu va primi sub 2500 de euro per ediție. Astfel, ei vor pleca acasă cu câte 10.000 euro dacă vor fi eliminați după prima etapă.

Doar trei foști concurenți au mai fost plătiți cu un onorariu atât de mare. Este vorba despre Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu s-a distrat în show-ul din Statele Unite, dar a spus că nu vrea să mai audă de astfel de competiții.

”Nici măcar pentru un milion de euro”

Bianca Drăgușanu, care a participat în sezonul doi al emisiunii Asia Express împreună cu sora ei, a declarat că nu s-ar mai înscrie niciodată într-o competiție de acest fel nici măcar pentru un milion de euro.

La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo.”, a dezvăluit Drăgușanu pentru cancan.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe