Asta e suma reală: Cât costă hainele cu cruce purtate de Gigi Becali. Adevărul despre ținutele patronului FCSB: „Erau vreo 60”

Catinca Giosanu 18.05.2023, 12:32

Gigi Becali este apreciat pentru felul în care se îmbracă. Inclusiv Cătălin Botezatu a vorbit frumos despre hainele omului de afaceri din Pipera. Celebrul designer l-a plasat pe finanțatorul celor de la FCSB pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcați oameni din fotbal.

S-a aflat cât costă hainele lui Gigi Becali

Omul de afaceri Gigi Becali este foarte atent la ceea ce pune pe el atunci când iese din casă. Patronul FCSB-ului colaborează de mulți ani cu o persoană care deține o afacere cu haine. Bărbatul nu s-a mai abținut și l-a dat de gol pe milionarul din Pipera.

Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină la momentul respectiv, nu știu, parcă era chiar în CANCAN, atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră.

Avea vreo 40 de țesături și vroia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început.”, a dezvăluit un celebru creator de modă.

Latifundiarul din Pipera, ținute de mii de euro

Alexandru Ciucu a spus cât costă un costum precum cele purtate de Gigi Becali. Vă avertizăm însă, prețul nu este pentru buzunarul oricui.

Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul.”, a mai spus creatorul de modă, conform cancan.ro.

Becali a strârnit controverse cu ținutele negre pe care le poartă în ultima vreme și pe care se găsește o cruce roție brodată. Creatorul de modă a spus că finanțatorul grupării roș-albastre este foarte atent la detalii și știe întotdeauna ce vrea. Tot el a ales și cum să arate detaliile cusute pe hainele cu care i-a impresionat pe toți.

Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu.”, a conchis afaceristul român.

Urmăriți Playsport.ro și pe