Atac dezlănțuit la adresa lui Ciolacu: „Mi se rupe de el. Amanta lui e la a 3-a mână, să mă investigheze toate organele lui”. Fostul sponsor al FCSB, reacție furioasă

Alex Matei 30.09.2023, 16:31
Atac dezlănțuit la adresa lui Ciolacu: „Mi se rupe de el. Amanta lui e la a 3-a mână, să mă investigheze toate organele lui”. Fostul sponsor al FCSB, reacție furioasă

După ce premierul a spus că oameni din industria jocurilor de noroc încearcă să ajungă la el pentru a-l influența să nu aplice pachetul de reglementări fiscale pe care l-a elaborat, unul dintre cei vizați de declarații i-a dat o replică dură.

Sorin Constantinescu, supranumit „Regele Păcănelelor”, fost manager al celor mai mari cazinouri din București, l-a făcut praf pe Ciolacu într-un live pe TikTok. Consntantinescu, în trecut sponsor principal al FCSB prin compania NetBet, i-a dat o replică dură politicianului. Spune că se simte amenințat de discursul lui Ciolacu și plănuiește să-l dea în judecată.

„Ciordesc, bagă mâna pâna la coate. Ciolacu are impresia că sunt toți proști, că pentru români merge cu un kilogram de zahăr, de făină, ca în trecut. Bagă articole că a vrut Constantinescu să-l întâlnească prin interpuși. Am zis de amanta lui, e o femeie care e la a 3-a mână. A zis că vrea să ia atitudine organele statului. Toate organele lui Ciolacu mă pot investiga. Dacă e pe bune și nu mi se înscenează ceva, n-am nicio frică. Tupeu ordinar, de politicieni nesimțiți.

Să ia organele atitudine… spui public chestia asta? Să nu mai spun că e sora amantei la Loterie, adică să intre organele în acțiune să nu mai spun eu de amante? Mi se rupe de Ciolacu. Vor să arate că sunt curați, că sunt cinstiți. Toți baronii ăștia locali se duc să ciordească. E o minciună ordinară ce a spus despre mine, probabil o să-l dau în judecată pentru calomnie”, a spus Constantinescu pe live-ul vlogger-ului Marian Borcea.

Ce l-a enervat pe Constantinescu?

Aflat în turneu prin Hunedoara, Ciolacu le-a spus membrilor PSD prezenți la o întrunire de partid că „unul Sorin și una Odeta ne tot caută prin interpuși”.

„Cred că am deranjat cel mai mult şmecheria, prin pachetul fiscal care priveşte sistemul de funcţionare a jocurilor de noroc. E unul, Sorin, e una, Odeta, care ne tot caută prin interpuşi şi nu ştiu cum să mai ajungă la noi, să nu cumva să facem ordine, iar serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurilor de Noroc din România și nu în alte țări sau prin offshore-uri”, a declarat Ciolacu.

Sorin Constantinescu este în prezent unul dintre cele mai importante nume din piața de consultanță pe jocuri de noroc. Are acțiuni la mai multe companii și organizează mari turnee de poker. Constantinescu este și principalul consultant al Loteriei din Republica Moldova. În guvernul Orban, milionarul a fost consultant pe problema jocurilor de noroc. Constantinescu e prieten bun cu mai mulți oameni de fotbal, printre ei Gigi și Giovanni Becali.

Odeta Nestor, cealaltă persoană numită de Ciolacu, e fosta președintă a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. În prezent, ea este șefa Asociației Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță, reprezentând, practic, tabăra adversă celei în care a lucrat.

Urmăriți Playsport.ro și pe