Atac șocant la Simona Halep. Comparată cu baronul local care a primit mită 200.000 de euro: „Era un Mitică Buzatu! Cocoțată pe un piedestal pe care nu îl merita”

Alex Cazacu 26.09.2023, 15:02

După ce a fost suspendată patru ani din tenis, mulți oameni și-au arătat susținerea pentru Simona Halep. Pe de altă parte, există si persoane care o critică pe dubla campioană de Grand Slam. Printre acestea se numără și Radiu Banciu. Recent, jurnalistul a comparat-o pe tenismenă cu Dumitru Buzatu, controversatul baron local.

Radu Banciu, atac dur la adresa Simonei Halep. Ce a putut să spună jurnalistul despre sportivă

După luni bune de așteptare, la începutul toamnei, Simona Halep a primit verdictul în cazul ei de dopaj. Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani din tenis, conform deciziei tribunalului independent.

După ce ITIA a anunțat verdictul, multă lume s-a arătat dezamăgită de decizia tribunalului sportiv, considerând că pedeapsa primită de Simona Halep este prea aspră. La fel de mulți și-au arătat și susținerea față de sportivă. Cu toate acestea, există și oameni care nu o menajează deloc pe tenismenă, iar printre aceștia se numără și Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Simona Halep: ”Un Dumitru Buzatu”

După cum probabil știți deja, Banciu este unul dintre contestatarii Simonei Halep, el demonstrând acest lucru în repetate rânduri. De-a lungul anilor, jurnalistul a criticat-o pe sportivă ori de câte ori avut ocazia, chiar și pe vremea când Halep obținea rezultate excepționale.

În ediția din 25 septembrie a ”Fotbal All Inclusive, emisiune pe care o moderează, Radu Banciu a comparat-o pe Simona cu Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui. Recent, controversatul baron local a fost prins în timp ce lua o mită în valoare de aproximativ 250.000 euro.

Radu Banciu, atac dur la adresa Simonei Halep
Radu Banciu, atac dur la adresa Simonei Halep

”Simona Halep poate fi considerată un Dumitru Buzatu. Unii încearcă să se dea după cireș, că ea n-a fost prinsă. Ba da. Dar nu o să o prindă pe Simona Halep în aeroport cărând genți cu 200.000 de euro. În primul rând că 200.000 de euro nu înseamnă mare lucru când ajungi numărul unu mondial.

La ea erau alte lucruri de făcut sau de nefăcut. Ea fura cum se fură în domeniul ei. Era un Mitică Buzatu, sigur. Tot așa, cocoțată pe un piedestal pe care nu îl merita, așa cum sunt toți baronii. Sunt multe asemănări”, a spus Banciu, la Fotbal All Inclusive.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat că Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis. Decizia tribunalului independent nu este definitivă, așa că tenismena poate face apel la TAS.

Urmăriți Playsport.ro și pe