Au apărut fotografii indecente cu Anamaria Prodan. Pozele circulă deja pe internet și sunt foarte apreciate

Giosanu Catinca / 02.03.2021, 10:59
Au apărut fotografii indecente cu Anamaria Prodan. Pozele circulă deja pe internet și sunt foarte apreciate

Anamaria Prodan a făcut furori pe Internet. Soția lui Laurențiu Reghecampf a împărtășit, luni, câteva fotografii în ținute extrem de provocatoare, spre bucuria bărbaților care o urmăresc. Cum a pozat vedeta pentru fanii săi de pe Instagram?

Au apărut fotografii indecente cu Anamaria Prodan

Partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB-ului, este extrem de activă pe Instagram, acolo unde este urmărită de nu mai puțin de 744.000 de fani.

De curând, ea a postat câteva fotografii cu conținut explicit. Într-una dintre imagini, sexy agenta apare ”îmbrăcată” în cel mai sexy costum de baie. Unii ar spune că fotografia are un conținut explicit. Cu toate acestea, fotografiile indecente în care apare Anamaria Prodan au făcut senzație în plină pandemie de coronavirus.

Pozele circulă deja pe internet și sunt foarte apreciate

Cunoscuta impresară a reușit să nu îi dezamăgească nici de data asta pe milioanele de bărbați care o urmăresc, cu formele sale voluptoase.

Poza incendiară postată, în prima zi de primăvară, pe contul personal de Instagram, a strâns mii de în jur de 12.000 de „like-uri” din partea urmăritorilor.

Fotografia a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor
Fotografia postată de Ana Prodan a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor / / Sursa Foto: Captură Instagram

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Gigi Becali

În ulma perioadă de timp, scandalul izbucnit între Anamaria Prodan și familia Becali a ținut primele pagini ale ziarelor. Dacă Reghe a bătut în retragere, soția sa, războinică din fire, continuă să îl atace pe patronul roș-albaștrilor.

Cunoscuta impresară i-a transmis un nou mesaj latifundiarului din Pipera, după ce acesta a anunțat că toți jucătorii de la clubul său, care au contracte cu soțialui Reghe, vor fi obligați să renunțe la colaborările cu ea.

Este penibil de la A la Z. E mic și la statură și la minte. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Spune că m-am ridicat pe umerii lui, păi, el are umeri? Are 1,20 metri, pe scăunel, cu mâinile ridicate. Ce umeri are el? Are bust și cap ca să nu îi plouă în gât, că nu îl folosește. El se ia cu mine? A făcut școala pe scări. El nu poate să mai vorbească vreodată cu mine sau în fața mea. Să își aducă aminte cum se gudura pe lângă mine și să își aducă aminte cum mă ruga să vorbesc frumos despre el pe la televizor.”, a declarat Anamaria Prodan, conform ProSport.

Mai mult decât atât, Prodanca a pus la îndoială cunoștințele finanțatorului celor de la FCSB. Concret, ea a spus că Gigi Becali nu are cum să se ridice vreodată la nivelul vărului său, Ioan Becali.

Să spun că e cel mai mare și mai deștept din familia Becali. Îi spun eu, că sunt un om corect, că nu are niciodată cum să se ridice la nivelul vărului său. Ăla măcar a făcut istorie că a fost primul manager din România și a făcut transferuri mari. El, săracul, ce a făcut? A avut noroc că a stat sclavul unor oameni importanți și le-a luat apoi lucrurile, noi știm lucrurile astea. Ce, are vreo școală să fie vreun deștept? Nu! El a fost omul potrivit, la locul potrivit.”, a mai spus Anamaria Prodan.