Au făcut asta în public în ziua în care el a împlinit 30 de ani și toți s-au uitat la ei. Victor Cornea și Andreea Bălan, imagini virale: „Mi-a arătat ce înseamnă”

Catinca Giosanu 25.09.2023, 12:19

Victor Cornea și Andreea Bălan nu încetează să își suprindă fanii. Cei doi îndrăgostiți nu ezită să își arate adevăratele sentimente, iar în spatele acestei alegeri pot sta o mulțime de motive. Artista radiază de fericire de când și-a unit destinul cu jucătorul profesionist de tenis, iar internauții urmăresc cu mare atenție fiecare dintre conturile ei de socializare pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în viața solistei.

Andreea Bălan continuă să-și surprindă fanii

Andreea Bălan și-a surprins fanii în ziua în care Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Frumoasa blondină l-a sărutat pe iubitul ei în văzul tuturor și nu a avut o problemă cu faptul că toți s-au uitat la ei.

Și pentru că nu se putea altfel, jumătatea trupei Andre i-a pregătit o surpriză lui Victor Cornea în ziua în care tenismenul a schimbat prefixul. Îndrăgita cântăreață i-a pregătit o petrecere surpriză controversatului sportiv, iar fetițele ei s-au pregătit minute în șir pentru fericitul eveniment.

Fiicele Andreei Bălan au fost filmate de artistă în timp ce așteptau ca vedeta să dea start petrecerii organizate în cinstea lui Victor Cornea. Cele două copile s-au îmbrăcat cu niște rochițe superbe, de culoare deschisă, care le-a scos în evidență trăsăturile frumoase.

„Mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată”

Andreea Bălan a avut grijă să imortalizeze momentul în care a ieșit din casă și le-a văzut pe fiicele sale în rochițe de prințese, bucurându-se de curtea decorată.

Ce se întâmplă aici? Ce e aici? Ce se întâmplă azi?”, le-a întrebat Andreea Bălan pe fetițele extrem de entuziasmate.

”Ziua lui Victor”, a strigat Ella.

”Câte baloane! Dar el știe? Avem rachete din baloane”, a întrebat entuziasmată artista.

La scurt timp a apărut și Victor Cornea în peisaj. Astfel, a început petrecerea aniversară. Tânărul jucător de tenis a fost surprins cu un tort special. El a zâmbit când a văzut tortul pe care îl avea pregătit artista, iar ea nu s-a putut abține și l-a sărutat în văzul tuturor.

Clipul video cu cei patru a devenit viral, iar fanii s-au bucurat când au văzut imaginile. Chiar dacă l-a felicitat personal, artista a ținut să-i transmită un mesaj sportivului prin intermediul rețelelor de socializare cu ocazia aniversării.

Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez. E omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! Victor Cornea, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a scris Andreea Bălan, în dreptul unor imagini de la petrecerea aniversară a lui Victor Cornea.

Urmăriți Playsport.ro și pe